Garansi

8

 

Pilih jinis produk anjeun

Kawijakan Jaminan

Aya jaminan hiji taun minimum pikeun karuksakan kualitas dina item nu mana wae nu dibeuli ngaliwatan ramatloka HK AIHOME, tapi aya dua kaayaan nu teu katutupan ku jaminan HK AIHOME:

● ruksakna jieunan teu kaasup dina jaminan HK AIHOME.

● Upami alat anjeun dibeuli di luar HK AIHOME sabab kami gaduh seueur distributor, kami moal nanggung tanggung jawab pikeun éta.

Kumaha anjeun hoyong ngahubungan kami?

Don'teu ningali naon nu peryogi?
Tingali halaman kontak kami pikeun marios sadaya pilihan anjeun

 

Patarosan ngeunaan produk?
Diajar langkung seueur ngeunaan produk HK AIHOME.