• UV Sterilization Humidifier Hot Cool Air Fan WIFI UVC Low Noise Cool And Warm Air Purifier Portable Bladeless Fan
  • UV Sterilization Humidifier Hot Cool Air Fan WIFI UVC Low Noise Cool And Warm Air Purifier Portable Bladeless Fan
  • UV Sterilization Humidifier Hot Cool Air Fan WIFI UVC Low Noise Cool And Warm Air Purifier Portable Bladeless Fan
  • UV Sterilization Humidifier Hot Cool Air Fan WIFI UVC Low Noise Cool And Warm Air Purifier Portable Bladeless Fan
  • UV Sterilization Humidifier Hot Cool Air Fan WIFI UVC Low Noise Cool And Warm Air Purifier Portable Bladeless Fan

Sterilisasi UV Humidifier Kipas Angin Sejuk Panas WIFI UVC Sora Sedih Sejuk sareng Haneut Nyucikeun Udara Kipas Bladeless Portabel

1. Desain hawa tiis sareng panas terpadu, sadia dina sagala musim.Kalawan batré litium rechargeable sarta humidifier on luhur, éta bisa humidify nepi ka 7,5 jam;

2.kontrol calakan: ngarojong WIFI jeung kontrol APP mobile, ngarojong kontrol spiker pinter Amazon;

3. dilengkepan kusterilisasi hawa UVCmodul jeung LCD tampilan digital, DC-efisiensi tinggi motor ngajadikeun kipas bladeless pinter aman beroperasi;

4. Konfigurasi multi-fungsi: kontrol touch calakan, anti-dumping jeung anti-kakuatan gagalna, panyalindungan suhu nalika kipas leafless berpungsi.wilah disumputkeun anu aman tur dipercaya;

5. Desain intim: 1-8 jam timing na 1-9 speed adjustment, kalawan kadali jauh pikeun kadali jauh, dua mode angin, bringing anjeun hirup rileks sarta senang imah.

MOQ: 500

Rincian produk

Tag produk

1. Anucooling jeung pemanasan humidificationkipas bladeless mangrupakeun alat rumah tangga revolusioner.

2.Creatively ngagabungkeun hawa panas tur tiis tur humidifier ngawujudkeun hiji mesin kalawan sababaraha fungsi jeung fungsi kuat.

3.Viation aluminium outlet hawa, lampu di tékstur, nyaman ka kabaran.

Desain kipas 4.Leafless, basajan tur luhur-tungtung, disimpen di imah atawa kantor, pinuh ku temperament mulya.

 

Ngaran Produk Kipas Bladeless Kalayan Pemanas sareng humidifier Bahan Plastik ABS
Warna Disaluyukeun motor DC-motor (kalayan patén)
Fungsi Cooling / Humidifier Kontrol Kadali jauh / wifi & aplikasi
Tegangan dipeunteun 220-240V / 110-120V Laju hawa 4,2m/s
Panjang kabel 1,5m / 1,8m Laju motor: 2800-7300rpm
NWGW 3,4 / 5,4 kg Daya kaluaran:  2000W(H)/35W(B)
uv Sterilization fan

Tempat Asalna: Cina

Ngaran pabrik: HK AIHOME

Sertifikasi:  KC, CE jsb

Modél swasta:Sumuhun

pamayaran:L/C T/T

Kamampuhan suplai:2000 potongan / poean

Port pangiriman:Ningbo/Shanghai

Adat :Logo / warna / bungkusan / colokan

018加湿款详情页_06
018加湿款详情页_05

Fungsi Achievable

Fungsi pemanasan

018加湿款详情页_04

Fungsi Sterilisasi UV

lQDPDhrfo1tOdfDNAuTNAu6wrncryP6ZIZMBm6bHEABFAA_750_740

Fungsi Humidifier

018加湿款详情页_02

NAHA MILIH KAMI

1.Sertifikat

CE / CB / KC / CTEL / GS / CCC / BSCI / ROHS Certified ku organisasi-CA otoritatif, MOQ nyaeta 20GP.

2. Diversity Produk jeung Kualitas

Bisa ngahontal purifikasi hawa, sterilization UV, pemanasan, humidification jeung fungsi séjén.

Bantalan Jepang diimpor, umur panjang, ABS sareng bahan tahan seuneu, kalayan suhu tahan seuneu 260 °

3. Urang Sunda

Panaliti sareng pamekaran mandiri, desain unik, teu aya résiko ngalanggar!!!

4. Produksi Cekap otomatis

Pabrik urang diadegkeun dina 2004, urang nangkeup automation sarta investasi pisan, Kami dina posisi alus pikeun nanganan proyék anjeun dina waktu anu singget tur nyadiakeun Anjeun sareng produk kualitas luhur.

5. OEM & ODM

Unggal taun kami nyiptakeun kreatif anyar pikeun nyumponan kabutuhan palanggan.Upami peryogi, kami bakal ngadaptarkeun NDA sareng anjeun pikeun ngajaga rusiah desain anjeun.

jasa ngaropéa

lQDPDhrbonkyaa3MyM0CALCRkyfP2qYnrwGVF5osQGoA_512_200
desk fan

 

fan

  • saméméhna:
  • Teras: