• Turbo Circulating Fan, Cooling Fan For Room With Remote, Fanless Fan Manufacturer
  • Turbo Circulating Fan, Cooling Fan For Room With Remote, Fanless Fan Manufacturer
  • Turbo Circulating Fan, Cooling Fan For Room With Remote, Fanless Fan Manufacturer
  • Turbo Circulating Fan, Cooling Fan For Room With Remote, Fanless Fan Manufacturer
  • Turbo Circulating Fan, Cooling Fan For Room With Remote, Fanless Fan Manufacturer
  • Turbo Circulating Fan, Cooling Fan For Room With Remote, Fanless Fan Manufacturer
  • Turbo Circulating Fan, Cooling Fan For Room With Remote, Fanless Fan Manufacturer

Turbo Sirkulasi Fan, Cooling Fan Pikeun Kamar Jeung Jauh, Fanless Fan Pabrik

Kipas pendingin pangsaéna pikeun kamar kalayan kadali jauh anu meunang hadiah Red Dot Winner 2020 sareng IF Design Award 2019. Kipas pinter ieu dirarancang dina bentuk khusus anu ngamungkinkeun niupan hawa tiis dina sudut anu béda, anu tiasa otomatis ngayun kaluhur sareng ka handap dina 100 derajat. jeung otomatis osilasi kénca jeung katuhu dina 90 derajat.

 

  • Kipas pinter kalayan osilasi otomatis kenca sareng ka katuhu, ka luhur sareng ka handap
  • Kipas bladeless sareng kadali jauh sareng timer sare
  • Kipas cooling kalayan kontrol touch-sensitip sareng tampilan digital
  • Tingkat bising anu handap janten 13db pikeun nyangking pangalaman sepi sareng kanyamanan pikeun kulawarga
  • kipas blaldess custom nurutkeun pangabutuh konsumén '

 

MOQ: 640 lembar

 

Rincian produk

Tag produk

25
Ngaran modél: SKJ-CR011 Bahan: Palastik - ABS
Pamakéan: Kamar tidur, ruang tamu sareng sajabana, teu kalebet kamar mandi Logo: logo brand Anjeun
Warna: Hideung&bodas;ngaropéa Panjang kabel: 1,5m / 1,8m
tegangan dipeunteun: DC24V Gelar osilasi: 90°
derajat Dengdekkeun: 100° Laju motor: 1000-3000rpm
Daya kaluaran: 26W Ukuran produk: 309 * 240 * 340 mm
Ayeuna: 0,25A / 0,45A Laju hawa: 4,6m / s
Ukuran kotak kado: 355 * 285 * 385 mm Ngamuat qty: 640/20FT, 1330/40GP, 1550/40HQ
Jumlah karton: 2 buah Ukuran karton: 588 * 373 * 400mm * 400

Kipas sirkulasi turbo, kipas nangtung kalayan tampilan jauh sareng digital, supplier kipas kipas

Kipas cooler jempé / kipas cooler hawa / kipas pinter kalayan kontrol touch-sensasi sareng tampilan digital, kipas kipas borongan

Bladeless Desk Fan
Bladeless Fan Working

Rincian produk:

Tempat Asal Cina

Ngaran pabrik HK AIHOME

GS, CB, sertifikasi CE

Kipas sirkulasi turbo, kipas nangtung kalayan tampilan jauh sareng digital, supplier kipas kipas

Kipas cooler jempé / kipas cooler hawa / kipas pinter kalayan kontrol touch-sensasi sareng tampilan digital, kipas kipas borongan

Wifi Controlled Fan
Bladeless Cooling Fan
截屏2021-03-22 上午11.48.24
smart fan factory
Air Cleaner Fan

Pamayaran & Pengiriman barang

Kuantitas Pesen Minimum: 640

Rincian bungkusan: bungkusan ékspor normal

Kamampuhan suplai: 2000pcs / poean

Pangiriman Port: Ningbo / Shanghai

rinci gancang:

Ukuran produk: 309 * 240 * 340mm

Tipe: Nangtung Bladeless Fan

Warna: Hideung & bodas / ngaropéa

Gelar osilasi: 90°

Derajat Dengdekkeun: 100°

tegangan dipeunteun: DC24V

Bahan: ABS

Kaluaran kakuatan: 26W

Katerangan

Kipas nangtung kalayan tampilan jauh sareng digital

Angin alami tanpa daun, henteu aya daun anu langkung aman

Kipas pinter sareng osilasi otomatis ka luhur sareng ka handap, kénca sareng katuhu

bed fan supplier

  • saméméhna:
  • Teras: