• Support Sample Portable Air Conditioner Stand Portable Air conditioner EU US Standard Air Conditioners
  • Support Sample Portable Air Conditioner Stand Portable Air conditioner EU US Standard Air Conditioners
  • Support Sample Portable Air Conditioner Stand Portable Air conditioner EU US Standard Air Conditioners
  • Support Sample Portable Air Conditioner Stand Portable Air conditioner EU US Standard Air Conditioners

Rojongan Sampel Portabel Air Conditioner Nangtung Portabel Air Conditioner EU AS Standar Air Conditioners

HKAIHOME ngaluncurkeun énggalconditioner hawa mobile.AC portabel horisontal anu ngadukung kontrol sora cocog pikeun sagala rupa skénario sapertos asrama, dapur, lift, sareng kamar panyimpen.Lightweight, efisiensi tinggi jeung énergi-hemat, kontrol dialog lalaki-mesin leuwih ilmiah jeung téhnologis, kalawan fungsi timing, operasi basajan.

Generalize

1. Gampang dibawa, mindahkeun sakumaha anu anjeun pikahoyong, sareng henteu nyandak seueur rohangan pikeun panggunaan kulawarga;

2. Efisiensi tinggi sareng compressor hemat energi, cooling gancang, decibel rendah, umur panjang

3. Rojongan kontrol sora, tombol jeung kadali jauh;

4. fungsi Timing, shutdown otomatis, sangkan saré anjeun sepi tur nyaman

Rincian produk

Tag produk

Ngaran produk: kipas meja bladeless

Bahan: Plastik ABS

Motor: motor DC ganda (2800-8000rpm)

Kontrol: Kadali jauh / wifi & aplikasi

Tegangan dipeunteun: DC12V

Panjang kabel: 1,5m / 1,8m

Laju motor:

NW: 13KG

 

home portable air conditioner
best air conditioner

Ngaran Produk:

Hawa cooler Air Conditioner Fan

Bahan:

ABS Plastik + Tambaga

warna:

Disaluyukeun

Kapasitas cooling:

3000 BTU

fungsi:

Cooling Ngan

Daya (W)

280W

Tegangan dipeunteun

DC12V/24V

Thermostat Range (℃)

16-32

Refrigerant:

R410A R290

Ukuran

460*285*230

NWGW:

13 kg/15 kg

Logo:

adat

 

ac cooling
small portable air conditioner
indoor air conditioner

NAHA MILIH KAMI

1.Sertifikat

CE / CB / KC / CTEL / GS / CCC / BSCI / ROHS Certified ku organisasi-CA otoritatif, MOQ nyaeta 20GP.

2. Diversity Produk jeung Kualitas

Bisa ngahontal purifikasi hawa, sterilization UV, pemanasan, humidification jeung fungsi séjén.

Bantalan Jepang diimpor, umur panjang, ABS sareng bahan tahan seuneu, kalayan suhu tahan seuneu 260 °

3. Urang Sunda

Panaliti sareng pamekaran mandiri, desain unik, teu aya résiko ngalanggar!!!

4. Produksi Cekap otomatis

Pabrik urang diadegkeun dina 2004, urang nangkeup automation sarta investasi pisan, Kami dina posisi alus pikeun nanganan proyék anjeun dina waktu anu singget tur nyadiakeun Anjeun sareng produk kualitas luhur.

5. OEM & ODM

Unggal taun kami nyiptakeun kreatif anyar pikeun nyumponan kabutuhan palanggan.Upami peryogi, kami bakal ngadaptarkeun NDA sareng anjeun pikeun ngajaga rusiah desain anjeun.

jasa ngaropéa

lQDPDhrbonkyaa3MyM0CALCRkyfP2qYnrwGVF5osQGoA_512_200
desk fan

 

fan

  • saméméhna:
  • Teras: