• Smart Household Purifier for Home, Best Air Purifier for viruses, Air Purifier Wholesale
  • Smart Household Purifier for Home, Best Air Purifier for viruses, Air Purifier Wholesale
  • Smart Household Purifier for Home, Best Air Purifier for viruses, Air Purifier Wholesale
  • Smart Household Purifier for Home, Best Air Purifier for viruses, Air Purifier Wholesale

Penyuci Rumah Tangga Smart pikeun Imah, Penyuci Udara Pangsaéna pikeun virus, Grosir Pembersih Udara

 

Pembersih hawa pikeun lebu, alergi, haseup, tiasa ngabersihan hawa sareng nyaring virus.Nyucikeun hawa kamar portabel sareng sistem filtrasi hawa, sensor partikel tiasa ngontrol otomatis laju angin.Pemurni hawa pinter ieu ogé gaduh panginget perobahan saringan, sareng ngadukung jasa OEM tiasa ngaropea pembersih hawa anjeun.

 

Katerangan pondok:

● Sistim filtration multi-lapisan (bisa diumbah pre-filter + HEPA filter + karbon diaktipkeun filter + ion négatip)

●sensor partikel, kontrol otomatis tina speed angin

●Tilu bar lampu hawa tampilan

●Waktos 1/2/4/8 setelan

● Luhur, Sedeng, setting speed low, mode otomatis

● Panginget robah filter

●IR kadali jauh salaku pilihan

kakuatan: 75W

Rincian produk

Tag produk

空气净化器合图
Ngaran modél: EPI326 Tingkat bising: 66dB(A)
Pamakéan: Kamar tidur, ruang tamu sareng sajabana, teu kalebet kamar mandi Logo: logo brand Anjeun
tegangan dipeunteun: 220V / 50Hz kakuatan: 75W
Polutan padet CADR(m³/h): 360 Polutan padet CCM: P4
Polutan gas CADR(m³/h): 100 Polutan gas CCM: F4
Daérah anu tiasa dianggo (): 25 Ukuran produk (mm): 310*211*525

Sistem filtrasi hawa multi-lapisan nyucikeun hawa, nyucikeun hawa kontrol mobile
Supplier pembersih hawa top, pabrik pembersih hawa rumah tangga

Rincian produk:
Tempat Asal Cina
Ngaran pabrik HK AIHOME
Sertifikasi CCC, CETL, PSE, KC, CE sareng seueur deui

Pamayaran & Pengiriman barang
Kuantitas Pesen Minimum: 2000
Rincian bungkusan: bungkusan ékspor normal
Pangiriman Port: Ningbo / Shanghai

Katerangan:
Sistem purifikasi hawa tiasa nyaring virus, haseup, kapang sareng lebu
Hawa éléktronik ngadukung kontrol mobile
Nyucikeun hawa pangsaéna pikeun piaraan

rinci gancang:
Ukuran produk: 310 * 211 * 525mm
Jenis: Nyucikeun Udara Rumah Tangga
Warna: Hideung & bodas / ngaropéa
tegangan dipeunteun: 220V / 50Hz
Kaluaran kakuatan: 75W

air purifier supplier-1 (3)
air purifier supplier-1 (1)
air purifier supplier-1 (2)

  • saméméhna:
  • Teras: