• Smart Foldable Desk Fan/Wall Fan, Wifi Fan With Touch-Sensitive Control And Digital Display, Bladeless Fan Factory
  • Smart Foldable Desk Fan/Wall Fan, Wifi Fan With Touch-Sensitive Control And Digital Display, Bladeless Fan Factory
  • Smart Foldable Desk Fan/Wall Fan, Wifi Fan With Touch-Sensitive Control And Digital Display, Bladeless Fan Factory
  • Smart Foldable Desk Fan/Wall Fan, Wifi Fan With Touch-Sensitive Control And Digital Display, Bladeless Fan Factory
  • Smart Foldable Desk Fan/Wall Fan, Wifi Fan With Touch-Sensitive Control And Digital Display, Bladeless Fan Factory
  • Smart Foldable Desk Fan/Wall Fan, Wifi Fan With Touch-Sensitive Control And Digital Display, Bladeless Fan Factory
  • Smart Foldable Desk Fan/Wall Fan, Wifi Fan With Touch-Sensitive Control And Digital Display, Bladeless Fan Factory

Kipas Meja Lipat Smart / Kipas Tembok, Kipas Wifi Kalayan Kontrol Sénsitip Toél sareng Tampilan Digital, Pabrik Kipas Bladeless

Kipas témbok bladeless kalayan adjustment 180 derajat ngamungkinkeun témbok - dipasang.Kipas pinter kalayan jarak jauh, wifi sareng kontrol App, anu ogé ngadukung kontrol sora via Echo sareng bumi Google.

 

  • Kipas ranjang kalayan desain tanpa daun tiasa niup hawa tiis
  • Kipas pinter sareng 80 derajat osilasi sareng 100 derajat condong
  • kipas fanless custom bisa ngaropéa warna
  • Lipat kipas meja bladeless kalayan adjustment 180 derajat
  • Pangrojong kontrol Wifi sareng App

 

MOQ: 680 PCS

 

Rincian produk

Ngundeur

video

Tag produk

25
Ngaran modél: SKJ-CR310WD Bahan: Palastik - ABS
Pamakéan: Kamar tidur, ruang tamu, témbok-dipasang, méja jsb, ngaluarkeun kamar mandi Logo: logo brand Anjeun
Warna: Hideung&bodas;ngaropéa Panjang kabel: 1,5m / 1,8m
tegangan dipeunteun: 220-240V / 110-120V Gelar osilasi: 80°
Gelar miring: 100° NW/GW: 2,1 / 2,8 kg
Frékuénsi dipeunteun: 50Hz/60Hz Laju motor: 2800-7300rpm
Daya kaluaran: 26W Laju hawa: 2,7m / s
Ayeuna: 0,25A / 0,45A Ukuran produk: 282 * 290 * 350mm
Ukuran karton luar: 660 * 355 * 380 mm Ukuran kotak kado:  338 * 318 * 362 mm
Qty per hiji karton luar: 2 buah Loading qty (pak kalawan karton luar): 20FCL:680/40FCL:1366/40HQ:1500
Loading qty (bungkus kalawan kotak kado wungkul): 20FCL:780/40FCL:1570/40HQ:1800

Kipas meja bladeless, desain témbok-dipasang, pabrik kipas bladeless
Kipas témbok bladeless / kipas wifi tanpa sabeulah / kipas méja bladeless, supplier kipas daun

Rincian produk:

Tempat asal Cina

 

Ngaran pabrik HK AIHOME

 

Sertifikasi CCC; CETL; CB; CE; GS; PSE

Leafless Fan

Pamayaran & Pengiriman barang

Kuantitas Pesen Minimum: 680

Rincian bungkusan: bungkusan ékspor normal

Kamampuhan suplai: 2000pcs / poean

Pangiriman Port: Ningbo / Shanghai

Purifying Fan
Wingless Fan

rinci gancang:

Ukuran produk: 282 * 290 * 350mm

Tipe: meja Bladeless Fan

Warna: Hideung & bodas / ngaropéa

tegangan dipeunteun: 220-240V / 110-120V

Bahan: ABS

Frékuénsi dipeunteun: 50Hz / 60Hz

Kaluaran kakuatan: 26W

Laju hawa: 2.7m/s

Best Cold Air Fan
https://www.hkaihome.com/smart-foldable-desk-fanwall-fan-wifi-fan-with-touch-sensitive-control-and-digital-display-bladeless-fan-factory-product/

Katerangan

Kipas meja bladeless tiasa digantung dina témbok

Kipas pinter kalayan desain anu tiasa dilipat anu tiasa nyaluyukeun sudut dina 180 derajat

no leaf fan price
custom leafless fan

  • saméméhna:
  • Teras: