• Small Portable Indoor Energy Saving Dehumidifier Compact Dehumidifier With Remote
  • Small Portable Indoor Energy Saving Dehumidifier Compact Dehumidifier With Remote
  • Small Portable Indoor Energy Saving Dehumidifier Compact Dehumidifier With Remote

Leutik Portabel Jero rohangan Hemat Énergi Dehumidifier Compact Dehumidifier Jeung Jauh

Naha anjeun masih kaserang hawa beueus ngarusak bumi anjeun?Dehumidifier hawa pinter ieu tailored ku HKAIHOME bisa mantuan anjeun ngajawab masalah dehumidification gancang.Tangki cai kapasitas ageung, hemat energi sareng perlindungan lingkungan, hawa saringan HEPA pilihan, ngamungkinkeun anjeun ngambekan hawa anu séhat sareng seger.

Ringkesan

  1. Reciprocating compressor ngaktifkeun noise handap
  2. 3-warna indikator RH% opsional, kontrol kalembaban 30% -80%
  3. Perlindungan tunda otomatis tilu menit tina compressor.Pungsi balikan deui otomatis
  4. Konsumsi kakuatan low, efisiensi énergi tinggi
  5. Saringan HEPA nyaéta pilihan

Rincian produk

 

Ngaran Produk:

Dehumidifiers portabel (D023A)

Bahan:

Plastik ABS

warna:

Disaluyukeun

Kamampuh Dehumidifying:

12L/Dinten

fungsi:

Adjustable Humidistat

Kontrol

LCD Toél

Tegangan dipeunteun

AC220-240V / 50HZ

Thermostat Range (℃)

5-35

Refrigerant:

R290

Wewengkon Cakupan

25m²

NWGW:

11/12 kg

Logo:

adat

Rincian produk

Tag produk

Ngaran produk: Dehumidifiers portabel

Bahan: Plastik ABS

Kamampuh Dehumidifying:12L/Dinten

Kontrol: LCD Toél

Tegangan dipeunteun: AC220-240V / 50HZ

Thermostat Range (℃): 5-35 ℃

Refrigerant: R290

NWGW: 11/12 kg

dehumidifier for room
pro breeze dehumidifier

Ngaran Produk:

Dehumidifiers portabel

Bahan:

Plastik ABS

warna:

Disaluyukeun

Kamampuh Dehumidifying:

12L/Dinten

fungsi:

Adjustable Humidistat

Kontrol:

LCD Toél

Tegangan dipeunteun

AC220-240V / 50HZ

Thermostat Range (℃):

5-35

Refrigerant:

R290

Wewengkon Cakupan:

25m²

NWGW:

11/12 kg

Logo:

adat

 

Fungsi Achievable

NAHA MILIH KAMI

1.Sertifikat

CE / CB / KC / CTEL / GS / CCC / BSCI / ROHS Certified ku organisasi-CA otoritatif, MOQ nyaeta 20GP.

2. Diversity Produk jeung Kualitas

Bisa ngahontal penampilan béda, kapasitas dehumidification, fungsi purifikasi hawa tambahan.

Kompresor merek Jepang anu diimpor, ibun otomatis di handap suhu suhu, gagang anu dipasang sareng roda universal anu gerak di handapeun.

3. Urang Sunda

Panaliti sareng pamekaran mandiri, desain unik, teu aya résiko ngalanggar!!!

4. Produksi Cekap otomatis

Pabrik urang diadegkeun dina 2004, urang nangkeup automation sarta investasi pisan, Kami dina posisi alus pikeun nanganan proyék anjeun dina waktu anu singget tur nyadiakeun Anjeun sareng produk kualitas luhur.

5. OEM & ODM

Unggal taun kami nyiptakeun kreatif anyar pikeun nyumponan kabutuhan palanggan.Upami peryogi, kami bakal ngadaptarkeun NDA sareng anjeun pikeun ngajaga rusiah desain anjeun.

home dehumidifier
dehumidifier for room

Tempat Asalna: Cina

Ngaran pabrik: HK AIHOME

Sertifikasi:  KC, CE jsb

Modél swasta:Sumuhun

pamayaran:L/C T/T

Kamampuhan suplai:2000 potongan / poean

Port pangiriman:Ningbo/Shanghai

Adat :Logo / warna / bungkusan / colokan

jasa ngaropéa

36
desk fan

 

37

  • saméméhna:
  • Teras: