• Small Compression Dehumidifier Water Damage Restoration Dehumidifier air purifier With LCD
  • Small Compression Dehumidifier Water Damage Restoration Dehumidifier air purifier With LCD
  • Small Compression Dehumidifier Water Damage Restoration Dehumidifier air purifier With LCD

Komprési Leutik Dehumidifier Cai Ruksakna Restorasi Dehumidifier nyucikeun hawa Jeung LCD

Dehumidifier pinter rumah tangga anyar ieu ti HKAIHOME ngagaduhan penampilan anu pikaresepeun sareng rasa frosted, anu mewah dina profil anu rendah;compressors kuat ngajaga kualitas stabil sarta ngurangan bising;sistem cooling stabil disaluyukeun ku insinyur sistem kami sarta ngarasakeun reputasi alus dina tempat.Dina waktos anu sami, kami nyayogikeun jasa saatos penjualan kualitas luhur pikeun ngajawab patarosan anjeun.

Ringkesan

1. Fungsi euyeub: humidifier adjustable, balikan deui otomatis, LIPI otomatis ditutup lengkep, sambungan solokan éksternal

2. Lampu indikator pinuh pikeun LIPI, kontrol humidification otomatis tur defrosting

3. tampilan LED, tank cai pisah, gampang pikeun masang

4. Filter hawa cleanable mantuan Anjeun ngambekan unggal napas tina hawa seger

5. roda Universal dipasang di handap pikeun mempermudah gerakan jero rohangan

Rincian produk

Ngaran Produk:

Dehumidifier Refrigerative (D029)

Bahan:

Plastik ABS

warna:

Disaluyukeun

Kamampuh Dehumidifying:

20-25L / Poé

fungsi:

Adjustable Humidistat

Timer / Noise

24H/≤45dB

Tegangan dipeunteun

AC220-240V / 50HZ

Thermostat Range (℃)

5-35

Refrigerant:

R290

Sirkulasi hawa

180m³ / h

NWGW:

14,5/16 kg

Logo:

adat

Rincian produk

Tag produk

Ngaran produk: Refrigerative Dehumidifier

Bahan: Plastik ABS

Kamampuh Dehumidifying:20-25L / Poé

Timer/Noise: 24H/≤45dB

Tegangan dipeunteun: AC220-240V / 50HZ

Thermostat Range (℃): 5-35 ℃

Refrigerant: R290

NWGW: 14.5/16kg

dehumidifier price
closet dehumidifier

Ngaran Produk:

Refrigerative Dehumidifier

Bahan:

Plastik ABS

warna:

Disaluyukeun

Kamampuh Dehumidifying:

20-25L / Poé

fungsi:

Adjustable Humidistat

Timer / Noise:

24H/≤45dB

Tegangan dipeunteun

AC220-240V / 50HZ

Thermostat Range (℃):

5-35

Refrigerant:

R290

Sirkulasi hawa:

180m³ / h

NWGW:

14,5/16 kg

Logo:

adat

 

Fungsi Achievable

NAHA MILIH KAMI

1.Sertifikat

CE / CB / KC / CTEL / GS / CCC / BSCI / ROHS Certified ku organisasi-CA otoritatif, MOQ nyaeta 20GP.

2. Diversity Produk jeung Kualitas

Bisa ngahontal penampilan béda, kapasitas dehumidification, fungsi purifikasi hawa tambahan.

Kompresor merek Jepang anu diimpor, ibun otomatis di handap suhu suhu, gagang anu dipasang sareng roda universal anu gerak di handapeun.

3. Urang Sunda

Panaliti sareng pamekaran mandiri, desain unik, teu aya résiko ngalanggar!!!

4. Produksi Cekap otomatis

Pabrik urang diadegkeun dina 2004, urang nangkeup automation sarta investasi pisan, Kami dina posisi alus pikeun nanganan proyék anjeun dina waktu anu singget tur nyadiakeun Anjeun sareng produk kualitas luhur.

5. OEM & ODM

Unggal taun kami nyiptakeun kreatif anyar pikeun nyumponan kabutuhan palanggan.Upami peryogi, kami bakal ngadaptarkeun NDA sareng anjeun pikeun ngajaga rusiah desain anjeun.

dehumidifier for grow tent
best home dehumidifier

Tempat Asalna: Cina

Ngaran pabrik: HK AIHOME

Sertifikasi:  KC, CE jsb

Modél swasta:Sumuhun

pamayaran:L/C T/T

Kamampuhan suplai:2000 potongan / poean

Port pangiriman:Ningbo/Shanghai

Adat :Logo / warna / bungkusan / colokan

jasa ngaropéa

36
desk fan

 

37

  • saméméhna:
  • Teras: