• Slim Tower Fan Air Purifier With HEPA Filter, Tower Fan With Remote, Tower Fan Supplier
  • Slim Tower Fan Air Purifier With HEPA Filter, Tower Fan With Remote, Tower Fan Supplier
  • Slim Tower Fan Air Purifier With HEPA Filter, Tower Fan With Remote, Tower Fan Supplier
  • Slim Tower Fan Air Purifier With HEPA Filter, Tower Fan With Remote, Tower Fan Supplier
  • Slim Tower Fan Air Purifier With HEPA Filter, Tower Fan With Remote, Tower Fan Supplier
  • Slim Tower Fan Air Purifier With HEPA Filter, Tower Fan With Remote, Tower Fan Supplier

Slim Tower Fan Nyucikeun Udara Jeung HEPA Filter, Tower Fan Jeung Jauh, Tower Fan Supplier

Pembersih hawa kipas munara pangsaéna sareng jarak jauh dipasang sareng sistem pemurnian saringan HEPA anu disegel ngahontal tingkat sterilisasi 99.9%.Salaku supplier kipas munara, urang tiasa ngabantosan anjeun pikeun kipas menara khusus ku nyumponan kabutuhan anjeun.

 

  • Kipas menara pendingin kalayan fungsi nyucikeun hawa
  • Serialisasi UVC sareng fungsi kontrol wifi tiasa diterapkeun
  • Kipas menara osilasi kalayan osilasi 80 °
  • Kipas saringan HEPA kalayan tingkat bising rendah 55db
  • 1-9 adjustment speed hawa sarta 1-8H setting timer
  • Kipas tanpa daun langkung aman, murangkalih sareng piaraan

 

MOQ:400 lembar

 

Rincian produk

Tag produk

25
Ngaran modél: SKJ-CR022 Bahan: Palastik - ABS
Pamakéan: Kamar tidur, ruang tamu sareng sajabana, teu kalebet kamar mandi Logo: logo brand Anjeun
Warna: Hideung&bodas;ngaropéa Panjang kabel: 1,5m / 1,8m
tegangan dipeunteun: 220-240V / 110-120V Gelar osilasi: 80±5°
Frékuénsi dipeunteun: 50Hz/60Hz Laju motor: 2600-7300rpm
Daya kaluaran: 35W Laju hawa: 4,2m/s
Ayeuna: 0,25A / 0,45A Ukuran produk: 235 * 230 * 800mm
Ukuran kotak kado: 885 * 290 * 260 mm Ngamuat qty: 20GP: 400/40GP: 800/40HQ: 970

kipas munara filter HEPA kalawan kadali jauh, kipas munara custom kalawan fungsi addable kontrol wifi na sterilization UVC, supplier kipas munara

Kipas menara pendingin / kipas menara osilasi / kipas filter HEPA, pabrik kipas menara

air purifier fan manufacturer

Rincian produk:

Tempat Asal Cina

Ngaran pabrik HK AIHOME

CE, GS, CB, sertifikasi SAA

Pamayaran & Pengiriman barang

Jumlah Pemesanan Minimum: 400

Rincian bungkusan: bungkusan ékspor normal

Kamampuhan suplai: 2000pcs / poean

Pangiriman Port: Ningbo / Shanghai

Katerangan

Pembersih hawa kipas menara tiasa nyaring 99,9% kuman

Kipas menara sareng kadali jauh tiasa nyaluyukeun warna sareng nerapkeun fungsi tambahan sapertos sterilisasi UVC

air purifier fan price
custom non blade fan
custom tower fan
custom leafless fan

Ukuran produk: 235 * 230 * 800mm

Tipe: Tower Bladeless Fan

Warna: Hideung & bodas / ngaropéa

tegangan dipeunteun: 220-240V / 110-120V

Bahan: ABS

Frékuénsi dipeunteun: 50Hz / 60Hz

Kaluaran kakuatan: 35W

Laju hawa: 4.2m/s

rinci gancang:

custom air purifier fan

  • saméméhna:
  • Teras: