• Slim Bladeless Tower Fan With Light And Remote Control, Wifi And App Control Is Supported, Tower Fan Supplier
  • Slim Bladeless Tower Fan With Light And Remote Control, Wifi And App Control Is Supported, Tower Fan Supplier
  • Slim Bladeless Tower Fan With Light And Remote Control, Wifi And App Control Is Supported, Tower Fan Supplier
  • Slim Bladeless Tower Fan With Light And Remote Control, Wifi And App Control Is Supported, Tower Fan Supplier
  • Slim Bladeless Tower Fan With Light And Remote Control, Wifi And App Control Is Supported, Tower Fan Supplier

Slim Bladeless Tower Fan Jeung Lampu Jeung Jauh Control, Wifi Jeung App Control Dirojong, Tower Fan Supplier

Kipas menara khusus kalayan kontrol Wifi 80 derajat osilasi anu ogé ngandung kontrol sora liwat Echo sareng bumi Google.Salaku tambahan, salaku pabrik kipas bladeless pangsaéna di China, urang ogé tiasa nerapkeun fungsi sterilisasi UVC pikeun kipas menara bladeless ieu.

 

  • Kipas lampu sareng lampu atmosfir, 3 mode sayogi
  • Kipas Wifi tina desain gudang luhur pikeun kadali jauh
  • Kipas munara khusus tiasa nerapkeun fungsi sterilisasi UVC sareng ngaropea warnana
  • Laju hawa adjustable tina 1-9 speeds hawa pikeun pilihan
  • Kipas menara osilasi kalayan osilasi 80 °

 

MOQ: 330 lembar

 

Rincian produk

Tag produk

25
Ngaran modél: SKJ-CR015B Bahan: Palastik - ABS
Pamakéan: Kamar tidur, ruang tamu sareng sajabana, teu kalebet kamar mandi Logo: logo brand Anjeun
Warna: Hideung&bodas;ngaropéa Panjang kabel: 1,5m / 1,8m
tegangan dipeunteun: 220-240V / 110-120V Gelar osilasi: 80±5°
Frékuénsi dipeunteun: 50Hz/60Hz Laju motor: 2800-7300rpm
Daya kaluaran: 26W Laju hawa: 4,5m/s
Ayeuna: 0,25A / 0,45A Ukuran produk: 230 * 230 * 1020 mm
Ukuran kotak kado: 275 * 275 * 1085 mm Ngamuat qty: 20GP:330/40GP:660/40HQ:785

Slim Tower Bladeless Fan kalawan kadali jauh, kipas lampu kalawan 1-9 adjustment speed hawa sarta mode sare

Kipas munara khusus / kipas menara osilasi, kipas menara nganggo jarak jauh, pabrik kipas menara

House Fan

Rincian produk:

Tempat Asal Cina

Ngaran pabrik HK AIHOME

Sertifikasi CCC, CETL, CE, GS, CB

Pamayaran & Pengiriman barang

Kuantitas Pesen Minimum: 330

Rincian bungkusan: bungkusan ékspor normal

Kamampuhan suplai: 2000pcs / poean

Pangiriman Port: Ningbo / Shanghai

Cooling Fan For Room

rinci gancang:

Ukuran produk: 230 * 230 * 1020mm

Tipe: Tower Bladeless Fan

Warna: Hideung & bodas / ngaropéa

tegangan dipeunteun: 220-240V / 110-120V

Bahan: ABS

Frékuénsi dipeunteun: 50Hz / 60Hz

Kaluaran kakuatan: 26W

Laju hawa: 4.5m/s

Best Fans For Bedrooms

Katerangan

Kipas munara kalayan jarak jauh, gampang dioperasikeun tina kipas menara via kadali jauh

Bladeless kipas aman tur gampang pikeun ngabersihan, piaraan jeung anak ramah

Pabrik kipas munara ngahasilkeun kontrol Wifi kipas munara bladeless

Tower Fan With Remote
Tower Fan Price

  • saméméhna:
  • Teras: