• Portable Air Purifier with Multi-layer Filtration System, Commercial Air Purifier With UV Light, Best Air Purifier For Business
  • Portable Air Purifier with Multi-layer Filtration System, Commercial Air Purifier With UV Light, Best Air Purifier For Business
  • Portable Air Purifier with Multi-layer Filtration System, Commercial Air Purifier With UV Light, Best Air Purifier For Business
  • Portable Air Purifier with Multi-layer Filtration System, Commercial Air Purifier With UV Light, Best Air Purifier For Business

Nyucikeun Udara Portabel sareng Sistem Filtrasi Multi-lapisan, Penyuci Udara Komérsial Kalayan Lampu UV, Penyuci Udara Pangsaéna Pikeun Usaha

Modél: M35

MOQ: 20

 

Pembersih hawa portabel ieu kalayan fungsi anu béda-béda.Ieu ngarojong UV Sterilization, PM2.5 nilai real-time, kontrol aplikasi tuya, jsb Utamana, éta boga sistem purifikasi hawa kuat.Laju panyabutan baktéri sareng virus> 99,9%.jasa OEM sarta layanan sampel oge sadia.

 

Katerangan pondok:

• Prinsip disinfection: 254nmUVC + H13 Leres HEPA + Plasma + TiO2 Photocatalyst Filter

• PM 2,5 nilai real-time.

• Layar cabak.

• WIFI Fungsi: Tuya App Control.

• panginget robah Filter

Rincian produk

Tag produk

WechatIMG415
Ngaran modél: M35 produk: Sistim disinfeksi hawa
Aaplikasi: sakola, rumah sakit, kantor, hotél jeung sajabana. Prinsip disinfeksi: 254nm UVC + H13 leres HEPA + plasma + TiO2 photocatalyst filter
wewengkon nutupan: 70-120㎡ Max power: 130W
Tahap nyaring: Multi-tahap Bahan cangkang: Tiis piring stoving varnish
Ukuran mesin: 430 * 361 * 1075mm Fungsi: PM2.5 nilai real-time, layar rampa, kadali jauh, TUYA APP, indikator ngagantian filter hawa
Laju panyabutan virus: > 99,9% Laju panyabutan baktéri: >99,9%
Cvolume hawa irculating: 1000m³ / H UVC panjang gelombang: 254nm
Alaju punah baktéri alam: > 90% Okonsentrasi zona dina 1 jam: ≈0,012mg/m³
fff
m35 (2)
m35 (4)

Pemurni hawa komersil kalayan tahapan multi-filter pikeun panggunaan daérah anu ageung

Pembersih hawa pikeun bisnis sareng sistem filtrasi hawa HEPA

Rincian produk:

Tempat Asal Cina

Ngaran pabrik HK AIHOME

Sertifikasi CCC, CETL, PSE, KC, CE sareng seueur deui

Pamayaran & Pengiriman barang

Jumlah Pemesanan Minimum: 20 unit

Rincian bungkusan: bungkusan ékspor normal

Pangiriman Port: Ningbo / Shanghai

Katerangan:

Nyucikeun hawa pikeun bumi, OEM

Uvc Air Sterilizer

Hépa Filter nyucikeun hawa

m35 (3)

NAHA MILIH KAMI

1.Sertifikat

CE / CB / KC / CTEL / GS / CCC / BSCI / ROHS Certified ku organisasi-CA otoritatif, MOQ nyaeta 20GP.

2. Diversity Produk jeung Kualitas

Bisa ngahontal sterilization UV, HEPA, plasma, anion jsb 5 Tahap sterilization filtration pikeun imah, sakola, rumah sakit, kantor, hotél.aréa lumaku: 40-150 ㎡.

3. Urang Sunda

Panaliti sareng pamekaran mandiri, desain unik, teu aya résiko ngalanggar!!!

4. Produksi Cekap otomatis

Pabrik urang diadegkeun dina 2004, urang nangkeup automation sarta investasi pisan, Kami dina posisi alus pikeun nanganan proyék anjeun dina waktu anu singget tur nyadiakeun Anjeun sareng produk kualitas luhur.

5. OEM & ODM

Unggal taun kami nyiptakeun kreatif anyar pikeun nyumponan kabutuhan palanggan.Upami peryogi, kami bakal ngadaptarkeun NDA sareng anjeun pikeun ngajaga rusiah desain anjeun.

jasa ngaropéa

插头合图
遥控器合图

 

11111

  • saméméhna:
  • Teras: