• Portable Air Purifier Floor Standing OEM HEPA air cleaning UV ION air filtration system
  • Portable Air Purifier Floor Standing OEM HEPA air cleaning UV ION air filtration system
  • Portable Air Purifier Floor Standing OEM HEPA air cleaning UV ION air filtration system
  • Portable Air Purifier Floor Standing OEM HEPA air cleaning UV ION air filtration system
  • Portable Air Purifier Floor Standing OEM HEPA air cleaning UV ION air filtration system
  • Portable Air Purifier Floor Standing OEM HEPA air cleaning UV ION air filtration system
  • Portable Air Purifier Floor Standing OEM HEPA air cleaning UV ION air filtration system

Portabel Air Purifier Lantai Nangtung OEM HEPA ngabersihkeun hawa sistem filtrasi hawa UV ION

Modél: M20

MOQ: 1000

 

Generasi anyar panyaring hawa pencegahan wabah calakan!Kami ngembangkeun modél ieu pikeun aplikasi

di Rumah Sakit, Sakola, Kantor, Imah, Hotel.Sakumaha anu urang terang, saringan anu saé mangrupikeun kecap anu terakhir, kami gaduh téknologi tinggi

Multi-tahap nyaring, 5 lapisan Sistim filter komposit: Non-anyaman lawon filter pikeun ngumpulkeun partikel lebu badag sarta pikeun manjangkeun umur HEPA;99,0% HEPA éfisién pikeun nyaring partikel ngambang saleutik 0,3 mikron sareng sari kalayan sakedik résistansi angin;Éfisién honeycomb diaktipkeun filter karbon pikeun ngaleungitkeun bau aneh, pikeun nyaring métana jeung TVOC, TiO2 Photocatalyst jeung lampu UV éféktif maéhan baktéri.Plasma ION: lebu anu muatanana positip sareng négatip bakal diserep éléktrostatik dina saringan kami.Éféktif miceun unsur renik anu tinggaleun dina hawa tina zat ngabahayakeun, sapertos Debu, baktéri, bau, haseup kadua, jsb. Pemurni hawa anu épéktip luhur bakal ngurus kaséhatan kulawarga anjeun.

Sajaba ti éta, kami boga 3 hawa-speed kalawan mode sare jeung lampu wengi hipu (tiasa dipareuman), nyadiakeun anjeun sare beresih, sehat sarta nyaman.Model urang nyekel kadali pinter tina panel Toel jeung kadali jauh, tampilan digital.

 

Katerangan pondok:

• Sistim filter lima-tahap (pra-filter + HEPA, Photocatalyst, Karbon Aktif, UV, ION plasma)

• sensor partikel, PM 2.5 tampilan digital salaku pilihan.

• Toel layar sénsitip.

• Tilu setelan speed, mode sare.

• panginget robah Filter

Rincian produk

Tag produk

WechatIMG415
Ngaran modél: M20 produk: Sistim disinfeksi hawa
Aaplikasi: sakola, rumah sakit, kantor, hotél jeung sajabana. Prinsip disinfeksi: 254nm UVC + H13 leres HEPA + plasma + TiO2 photocatalyst filter
Nyertakeun wewengkon: 40㎡ Max power: 52W
Tahap nyaring: Multi-tahap Bahan cangkang: ABS + PC
Ukuran mesin: 620 * 391 * 227 mm Fungsi: Indikator kualitas hawa, layar rampa, kadali jauh
Laju panyabutan virus: > 99,9% Laju panyabutan baktéri: >99,9%
Cvolume hawa irculating: 320m³ / H UVC panjang gelombang: 254nm
Alaju punah baktéri alam: > 90% Okonsentrasi zona dina 1 jam: ≈0,005mg/m³
M20 sterilizer5

Nyucikeun Udara Komérsial, 5-lapisan HEPA panyaring panyaring hawa supplier

Pembersih Udara Portabel pikeun kamar, sakola, pembersih hawa kantor

Rincian produk:

Tempat Asal Cina

Ngaran pabrik HK AIHOME

Sertifikasi CCC, CETL, PSE, KC, CE, ISO9001 sareng seueur deui

rinci gancang:

Ukuran produk: 617 * 390 * 225mm

Wewengkon panutup: 40㎡

Prinsip disinfection: 254nm UVC + H13 leres HEPA + plasma + TiO2 photocatalyst filter

kakuatan: 45W

Tahap saringan: sababaraha tahap

Bahan cangkang: ABS + PC

M20 sterilizer8

Pamayaran & Pengiriman barang

Jumlah Pemesanan Minimum: 20

Rincian bungkusan: Karton Kraft

Pangiriman Port: Ningbo / Shanghai

Katerangan:

Kualitas luhur 5-lapisan HEPA nyucikeun hawa pikeun kamar, OEM

Pangalusna nyucikeun hawa pangaruh pikeun alergi kuat

Nyucikeun hawa bersih HEPA UV ION plasma Photocatalyst

M20 sterilizer7
M20 sterilizer9
YFJB-J-1200PRO (6)
M20 sterilizer2
YFJB-J-1200PRO (9)

NAHA MILIH KAMI

1.Sertifikat

CE / CB / KC / CTEL / GS / CCC / BSCI / ROHS Certified ku organisasi-CA otoritatif, MOQ nyaeta 20GP.

2. Diversity Produk jeung Kualitas

Bisa ngahontal sterilization UV, HEPA, plasma, anion jsb 5 Tahap sterilization filtration pikeun imah, sakola, rumah sakit, kantor, hotél.aréa lumaku: 40-150 ㎡.

3. Urang Sunda

Panaliti sareng pamekaran mandiri, desain unik, teu aya résiko ngalanggar!!!

4. Produksi Cekap otomatis

Pabrik urang diadegkeun dina 2004, urang nangkeup automation sarta investasi pisan, Kami dina posisi alus pikeun nanganan proyék anjeun dina waktu anu singget tur nyadiakeun Anjeun sareng produk kualitas luhur.

5. OEM & ODM

Unggal taun kami nyiptakeun kreatif anyar pikeun nyumponan kabutuhan palanggan.Upami peryogi, kami bakal ngadaptarkeun NDA sareng anjeun pikeun ngajaga rusiah desain anjeun.

jasa ngaropéa

插头合图
遥控器合图

 

11111

  • saméméhna:
  • Teras: