• Portable Air Conditioner Personal Portable Ac Air Conditioner Hot And Cold Exhaust Air Conditioner
  • Portable Air Conditioner Personal Portable Ac Air Conditioner Hot And Cold Exhaust Air Conditioner
  • Portable Air Conditioner Personal Portable Ac Air Conditioner Hot And Cold Exhaust Air Conditioner

Portabel Air Conditioner Pribadi Portabel Ac Air Conditioner Panas Jeung Tiis Knalpot Air Conditioner

Era anyar AC indoor parantos sumping.AC mobile ieu dirancang pikeun kahirupan di bumi ngamungkinkeun anjeun mikaresep kanyamanan iraha waé, dimana waé.AC portabel bumi anu dirancang ku HKAIHOME pikeun anjeun ngagunakeun téknologi canggih, dilengkepan tangki cai kapasitas ageung, penyejukan sareng pemanasan efisien;desain penampilan exquisite, leuwih saluyu jeung estetika modern.

Ringkesan

1. Rupa-rupa pilihan volume hawa badag: sistem ngawengku 12000BTU, 14000BTU na 16000BTU, kakuatan surging;

2. Angin tiis sareng haneut dihijikeun, anu kapaké sapanjang taun.The deflector hawa boga wewengkon badag, sarta cooling / pemanasan leuwih gancang;

3. kontrol calakan: The sepi conditioner hawa portabel ngarojong top LCD touch pinter, sababaraha kenop fungsi pikeun ngahontal fungsi garing sarta baseuh, operasi merenah

4. Desain haté-sadar: Rojongan mode suplai hawa ayun, ku kituna unggal juru kamar bisa ngarasakeun kanyamanan.

Rincian produk

Tag produk

12000-16000BTU;Cooling jeung Pemanasan, Sistim timer menguap

Rasio Efisiensi Énergi Dipeunteun: 2.6

Noise: 65dB

kuantitas Loading High nepi ka 345pcs / 40'HQ

High Intelligerant WIFI Control APP Pilihan

Ngarojong kustomisasi produk LOGO sareng setelan pribadi

Panel Kontrol Lemes-Toél Badag sareng Tampilan PCB DELUXE

Panel touch calakan di luhur, kenop fungsi lengkep, multi-warna pilihan

tent air conditioner

Ngaran Produk

Air Conditioner portabel A012K

Bahan:

Plastik ABS

Warna

Disaluyukeun

Kamampuh cooling

12000-16000BTU

Fungsi

Cooling sarta Pemanasan

Kontrol

WIFI&LCD Toél

Tegangan dipeunteun

AC220V-240V / 50HZ

Thermostat Range (℃)

16-32

Refrigerant

R410A R290

Sirkulasi hawa

410m³ / h

NWGW

31/36 kg

Logo:

adat

Wewengkon Visualized dina tonggong, desain kerung pikeun bursa hawa gampang
gilinding disumputkeun gampang pikeun mindahkeun
Wewengkon touch luhur anyar ditingkatkeun ku fungsi lengkep
Pakem dua sisi leuwih merenah pikeun dibawa

small room air conditioner

NAHA MILIH KAMI

1.Sertifikat

CE / CB / KC / CTEL / GS / CCC / BSCI / ROHS Certified ku organisasi-CA otoritatif, MOQ nyaeta 20GP.

2. Diversity Produk jeung Kualitas

Bisa ngahontal purifikasi hawa, sterilization UV, pemanasan, humidification jeung fungsi séjén.

Bantalan Jepang diimpor, umur panjang, ABS sareng bahan tahan seuneu, kalayan suhu tahan seuneu 260 °

3. Urang Sunda

Panaliti sareng pamekaran mandiri, desain unik, teu aya résiko ngalanggar!!!

4. Produksi Cekap otomatis

Pabrik urang diadegkeun dina 2004, urang nangkeup automation sarta investasi pisan, Kami dina posisi alus pikeun nanganan proyék anjeun dina waktu anu singget tur nyadiakeun Anjeun sareng produk kualitas luhur.

5. OEM & ODM

Unggal taun kami nyiptakeun kreatif anyar pikeun nyumponan kabutuhan palanggan.Upami peryogi, kami bakal ngadaptarkeun NDA sareng anjeun pikeun ngajaga rusiah desain anjeun.

jasa ngaropéa

lQDPDhrbonkyaa3MyM0CALCRkyfP2qYnrwGVF5osQGoA_512_200
desk fan

 

fan

  • saméméhna:
  • Teras: