• Portable Air Conditioner Domestic Air Conditioner Mini And Smart Air Conditioner Near Me
  • Portable Air Conditioner Domestic Air Conditioner Mini And Smart Air Conditioner Near Me
  • Portable Air Conditioner Domestic Air Conditioner Mini And Smart Air Conditioner Near Me
  • Portable Air Conditioner Domestic Air Conditioner Mini And Smart Air Conditioner Near Me

Air Conditioner Portabel Air Conditioner Doméstik Mini Sareng Smart Air Conditioner Deukeut Kuring

Nyaho tiis sareng terang panas, AC mobile bumi ieu nyalametkeun anjeun sapanjang taun!cooling gancang, cooling kontinyu;pemanasan gancang, kontrol hawa nyaman.Kompresor kualitas luhur nyayogikeun kakuatan anu kuat pikeun operasi, sareng deflektor hawa ageung nyapu hawa kaluhur sareng ka handap, anu nunjukkeun kaunggulan kanyamanan.AC mini mobile ieu dirancang husus pikeun kahirupan di imah ngajadikeun pemanasan sarta cooling euweuh masalah.

Ringkesan

1. kapasitas cooling badag: 9000BTU brings kakuatan surging pikeun minuhan kaperluan spasi rumah tangga;

2. Integrated hawa tiis tur haneut, cocog pikeun sababaraha adegan jeung sababaraha musim.Nalika AC kamar portabel tiasa dianggo, bising sahandapeun 65dB, sareng kahirupan bumi langkung tenang;

3. kontrol calakan: ngarojong luhureun LCD touch pinter, operasi basajan tur merenah, cocog pikeun sagala umur;

4. Desain intim: ngarojong fungsi timing 24-jam, nu bisa beautifully dipapaésan di imah, kalawan duanana practicality na estetika.

Rincian produk

Tag produk

9000BTU;Cooling jeung Pemanasan (Pikeun Pilihan)

Rasio Efisiensi Énergi Dipeunteun: 2.6

Noise: 65dB

kuantitas Loading High nepi ka 388pcs / 40'HQ

High Intelligerant WIFI Control APP Pilihan, hareup LCD layar rampa digital

Ngarojong kustomisasi produk LOGO sareng setelan pribadi

Lampu indikator Infrabeureum sareng jarak kadali jauh 7m

Diwangun-di batré litium, fungsi timing otomatis

12000 btu air conditioner

Ngaran Produk

Air Conditioner portabel A4

Bahan:

Plastik ABS

Warna

Disaluyukeun

Kamampuh cooling

9000 BTU

Fungsi

Cooling sarta Pemanasan

Kontrol

WIFI&LCD Toel

Tegangan dipeunteun

AC220V-240V / 65HZ

Thermostat Range (℃)

16-32

Refrigerant

R410A R290

Sirkulasi hawa

330m³ / h

NWGW

24,5 / 28,5 kg

Logo:

adat

efisiensi tinggi, hemat energi, ékonomi héjo, panyalindungan lingkungan
Kalayan baki sareng katrol di handapeun, gampang dipindah;
Warna hideung bodas cocog, tampilan pinter, real-time tampilan suhu jeung angin;
Hiji-konci mimiti, operasi leuwih merenah.

heating and air conditioning

NAHA MILIH KAMI

1.Sertifikat

CE / CB / KC / CTEL / GS / CCC / BSCI / ROHS Certified ku organisasi-CA otoritatif, MOQ nyaeta 20GP.

2. Diversity Produk jeung Kualitas

Bisa ngahontal purifikasi hawa, sterilization UV, pemanasan, humidification jeung fungsi séjén.

Bantalan Jepang diimpor, umur panjang, ABS sareng bahan tahan seuneu, kalayan suhu tahan seuneu 260 °

3. Urang Sunda

Panaliti sareng pamekaran mandiri, desain unik, teu aya résiko ngalanggar!!!

4. Produksi Cekap otomatis

Pabrik urang diadegkeun dina 2004, urang nangkeup automation sarta investasi pisan, Kami dina posisi alus pikeun nanganan proyék anjeun dina waktu anu singget tur nyadiakeun Anjeun sareng produk kualitas luhur.

5. OEM & ODM

Unggal taun kami nyiptakeun kreatif anyar pikeun nyumponan kabutuhan palanggan.Upami peryogi, kami bakal ngadaptarkeun NDA sareng anjeun pikeun ngajaga rusiah desain anjeun.

jasa ngaropéa

lQDPDhrbonkyaa3MyM0CALCRkyfP2qYnrwGVF5osQGoA_512_200
desk fan

 

fan

  • saméméhna:
  • Teras: