• Multi Uses Portable Air Conditioner, Innovative Air Conditioner with Low Noise, Custom Air Conditioner, OEM
  • Multi Uses Portable Air Conditioner, Innovative Air Conditioner with Low Noise, Custom Air Conditioner, OEM
  • Multi Uses Portable Air Conditioner, Innovative Air Conditioner with Low Noise, Custom Air Conditioner, OEM
  • Multi Uses Portable Air Conditioner, Innovative Air Conditioner with Low Noise, Custom Air Conditioner, OEM
  • Multi Uses Portable Air Conditioner, Innovative Air Conditioner with Low Noise, Custom Air Conditioner, OEM
  • Multi Uses Portable Air Conditioner, Innovative Air Conditioner with Low Noise, Custom Air Conditioner, OEM

Multi Mangpaat Portabel Air Conditioner, Inovatif Air Conditioner kalawan Low Noise, Custom Air Conditioner, OEM

Cooling, dehumidifying sarta kipas 3 dina 1 fungsi

Tsetelan imer 0-24 jam

Pcooling owerful sarta dehumidifying

Ssistem elf-evaporating pikeun condensing cai sarta tanpa tank cai

Ltampilan LCD biru uxury

Rsiap-to-operasi

3tahapan ventilator

Automatically ayun pikeun kénca jeung katuhu, jeung manual pikeun luhur jeung ka handap

Main awak dina hiji plastik sarta euweuh gap

Laduh ribut

Saliran hawa trong 6-7 méter

Skontrol sering-rampa

Desain kompak

Rpanel luhur emovable pikeun filter dem

Rkontrol emote bisa disimpen di handapeun panel luhur

Rincian produk

Tag produk

about1x

Modél: PC-KME
MOQ: 200 PCS

AC portabel custom bisa dipaké pikeun loba kali, desain pinter jeung panel kontrol lemes-rampa kalayan tampilan LCD méwah.AC portabel pangalusna digabungkeun cooling, drying, dehumidifying sarta fungsi kipas, ogé dirancang kalayan solusi noise low.

Modél

PC23-KME

(8000 BTU)

PC26-KME

(9000 BTU)

PC32-KMEII

(12000BTU)

Sumber kakuatan 220-240V 50Hz 220-240V 50Hz 220-240V 50Hz
Kapasitas cooling (W) 2300 2600 3200
Konsumsi kakuatan cooling (W) 900 1060 1180
Ngaleungitkeun Uap (L/Day)(30 ℃, Rh80%) 30 50 55
Tingkat bising (dB) 46-51 46-52 46-53
Tekanan sora 43-48 43-49 43-50
Volume hawa (m³/h) 360 360 420
Refrigerant R4101A atanapi R290a R4101A atanapi R290a R410A atanapi R290a
Ukuran Unit (WxDxH mm) 360*480*554 360*480*554 360*480*610
Ukuran bungkusan (WxDxH mm) 448*569*639 448*569*639 448*569*690
Beurat bersih (KG) 20 24 25
Beurat kotor (KG) 24 27 28.5
Wewengkon Ngalamar (㎡) 8-12 12-16 16-20
Label énergi Kelas A Kelas A Kelas B
Jumlah muatan (20GP/40GP/40HQ) 200/420/420 lembar 200/420/420 lembar 200/420/420 lembar

Komersial cooler hawa portabel kalayan layanan OEM
AC inovatif kalayan solusi noise low, supplier AC portabel

portable air conditioner supplier

Sistem Dua Hoses

Kaunggulan

1.Niiskeun sakuliah rohangan

Unit bisa niiskeun sakabeh rohangan kalawan sistem dua hoses ', nu sarua jeung tipe splitter AC.

2. Handap noise

Thenoise bakal sabudeureun 3Db (A) leuwih handap unit kalawan selang tunggal.

3. Ngahemat kakuatan

Nalika ngahontal suhu pangaturan, compressor bakal eureun.

rinci produk

Tempat Asal Cina
Ngaran pabrik HK AIHOME
Sertifikasi sagala jinis sertipikat

Pamayaran & Pengiriman barang

Jumlah Pemesanan Minimum: 200
Rincian bungkusan: bungkusan ékspor normal
Kamampuhan suplai: 2000pcs / poean
Pangiriman Port: Ningbo / Shanghai

Katerangan

AC kémping tiasa dianggo pikeun tenda sareng kemah
AC portabel pangalusna kalawan cooling kuat sarta dehumidifying, 3 in 1 conditioner hawa portabel

portable air conditioner manufacturer

  • saméméhna:
  • Teras: