• Low Noise Dehumidifier for Basement and Industrial Use, Custom Dehumidifier, Dehumidifier Wholesale
  • Low Noise Dehumidifier for Basement and Industrial Use, Custom Dehumidifier, Dehumidifier Wholesale

Low Noise Dehumidifier pikeun Basement jeung Industrial Use, Custom Dehumidifier, Dehumidifier Grosir

model:PD-CAE
kakuatan:280W
Dehumidifier pangalusna pikeun basement atawa pamakéan industri jeung struktur inovatif, desain, méwah jeung fashion.Custom dehumidifier bisa nerapkeun kalawan fungsi tambahan, tapi kalawan MOQ merlukeun.

Rincian produk

Tag produk

Katerangan pondok:
Bisa dipaké dina rentang suhu 5-32 ℃
R290 panyalindungan lingkungan refrigerant
Desain inovatif, kompak sareng elegan
Otomatis pareum nalika tanki cai pinuh
Caster pilihan, pikeun gerakan gampang
Dehumidifying kuat
Kalayan kontrol kalembaban
Panel kontrol éléktronika
MOQ: 512 PCS

Modél

PD10-CAE

10L / dinten

PD12-CAE

12L / dinten

PD16-CAE

16L / dinten

PD20-CAE

20L / dinten

Ngaleungitkeun Uap (30 ℃ RH80%) 220-240V 50Hz 220-240V 50Hz 220-240V 50Hz 220-240V 50Hz
Kontrol defrost kipas angin kipas angin kipas angin kipas angin
Tingkat bising 40dBA 40dBA 42dBA 44dBA
Volume hawa 115m³ / h 115m³ / h 128m³ / h 135m³ / h
Konsumsi kakuatan (W) 170 200 340 420
Ngajalankeun arus 0.8A 1.2A 1.8A 2.0A
Kapasitas tanki cai 2,5 liter 2,5 liter 2,5 liter 2,5 liter
Temp.Rentang pikeun pamakéan 5 ℃ -35 ℃ 5 ℃ -35 ℃ 5 ℃ -35 ℃ 5 ℃ -35 ℃
Refrigerant R290 R290 R290 R290
Ukuran Unit (WxDxH mm) 340*220*495 340*220*495 340*220*495 340*220*495
Ukuran bungkusan (WxDxH mm) 385*265*530 385*265*530 385*265*530 385*265*530
Beurat bersih (KG) 11,5kg 12,5kg 13,2kg 13,5kg
Beurat kotor (KG) 12,5kg 13,5kg 14,2 kg 14,5kg
Jumlah muatan (20GP/40GP/40HQ) 512/1040/1310pcs 512/1040/1310pcs 512/1040/1310pcs 512/1040/1310pcs
dehumidifier factory
custom dehumidifier

Rincian produk:
Tempat Asal Cina
Ngaran pabrik HK AIHOME
Sertifikasi CCC, CETL, CE, GS, CB sareng seueur deui

Pamayaran & Pengiriman barang
Kuantitas Pesen Minimum: 512
Rincian bungkusan: bungkusan ékspor normal
Pangiriman Port: Ningbo / Shanghai

rinci gancang:
panyabutan Uap (30 ℃ RH80%): 10-20L / poé
Kontrol defrost: kipas
Tingkat noise: 40-44dBA
Volume hawa: 115-135m³ / h
Konsumsi kakuatan: 280W
Ngajalankeun ayeuna: 0.8-2.0A
Kapasitas tank cai: 2.5Liter

Katerangan:
Dehumidifier pangalusna pikeun basement kalawan noise low
Dehumidifier pinter pikeun panggunaan bumi sareng industri


  • saméméhna:
  • Teras: