• Large Area Use Air Sterilizing purifier OEM, 5 Stage Air Filtration System Machine Factory
  • Large Area Use Air Sterilizing purifier OEM, 5 Stage Air Filtration System Machine Factory
  • Large Area Use Air Sterilizing purifier OEM, 5 Stage Air Filtration System Machine Factory

Wewengkon ageung Paké Air Sterilizing purifier OEM, 5 Tahap Air Filtration System Mesin Pabrik

Modél: Y-1200 Pro

 

Mesin disinfecting hawa komérsial lumaku pikeun 40-150 ㎡ sakola, kantor, hotél jeung sajabana, nu ogé bisa hirup babarengan manusa jeung mesin.Nyucikeun hawa komérsial sareng lampu UVC 254nm, mangrupikeun lampu UV panjang gelombang anu saé sareng aman, tiasa maéhan bentuk vegetatif baktéri, virus cov, jamur sareng baktéri sareng virus anu ngabahayakeun anu sanés, efektif nyegah panyebaranna.

 

Katerangan pondok:

• tampilan PM2.5 calakan, tampilan nilai pinter mariksa kualitas hawa kamar sacara real waktu

5 tahap filtrationtina nilon prefilter, H13 HEPA filter, honeycomb diaktipkeun filter karbon jeung TiO2 photocatalyst filter

• skala badag ngagunakeun nyucikeun hawa kalawan motor kakuatan low, ngan 0,9 gelar per poé

• kontrol Smart via panel touch digital, kadali jauh jeung TUYA App (WIFI) kontrol

• Volume hawa badag kalawan 1200m³ / H

• panginget ngagantian Filter

Rincian produk

Tag produk

WechatIMG415
Ngaran modél: Y-1200 Pro Produk: Sistim disinfeksi hawa
Aplikasi: sakola, rumah sakit, kantor, hotél jeung sajabana. Prinsip disinfeksi: 254nm UVC + H13 leres HEPA + plasma/anion (opsional, versi standar euweuh ieu)
Daérah Nyegah Baktéri: Ngeunaan 18㎡ bising: 25-65 PCS
Ukuran Mesin: 1320 * 570 320 mm Beurat bersih : 43,5kg
Colokkeun: UNI ÉROPA .AS, UK, AU jeung sajabana Kontrol: Toél 、Tuya App, kontrol pinter WIFI
Bahan cangkang: Matte Frosted sareng kasus mesin vamish baking pinuh Arah Aliran Udara: Backside-hawa inlet , Panel hareup-hawa outlet
saringan: H13 HEPA filter * 1 + karbon diaktipkeun filter * 1 + Nylon Prefilter *1 fungsi: purifikasi calakan (otomatis), pangaturan laju hawa (F1-F2-F3), lampu uv sterilize, WIFI, timing, anak-konci, ngagantian filter hawa reminds, sare, PM2.5 tampilan nilai, tampilan speed hawa, TUYA App WIFI pinter kadali

Pembersih hawa uv komérsial sareng filtrasi 5 tahap

Sakola ngagunakeun mesin sanitizer komérsial sareng lampu uvc

 

rinci gancang:

Ukuran produk: 1325 * 575 * 325mm

Jenis: Sistem disinfeksi hawa

Wewengkon panutup: 150㎡

Prinsip disinfeksi: 254nm UVC + H13 leres HEPA + plasma / anion (opsional, versi standar euweuh ieu)

Parameter kinerja:

Laju panyabutan virus: > 99,9% Laju ngaleupaskeun baktéri:  > 99,9%
Volume hawa (PM CADR): 1200m³ / H CFM: 720
Panjang gelombang ultraviolét 254nm katerangan UV: 95 uw / CM
bocor UV: 1 uw / CM Laju punah baktéri alam hawa: > 90%

Rincian produk:

Tempat Asal Cina

Ngaran pabrik HK AIHOME

Sertifikasi CCC, CETL, PSE, KC, CE sareng seueur deui

Bungkusan kotak karton: 640 "385 * 1410 mm. 45kg

Sampel bakal nambihan kotak kayu: 67 * 41 * 143 cm, 55 KGS, + 20 USD Per kotak kayu

Wadahna (ngan kotak karton) Loading Qty: 77 Unit Pikeun 20GP, 155 unit Pikeun 40 GP

Wadah sareng palet ( 110 * 130 cm ) Ngamuat Qty: 72 unit Pikeun 20 GP, 151 unit Pikeun 40 GP

 

1200pro (2)
YFJB-J-1200PRO (1)

Katerangan:

254nm UVC nyucikeun hawa lampu pikeun pamakéan skala badag

Sistim filtration hawa HEPA komérsial kalawan kontrol pinter

5 Tahap sterilization filtration nyucikeun

 

 

Pamayaran & Pengiriman barang

Jumlah Pemesanan Minimum: 20

Rincian bungkusan: bungkusan ékspor normal

Pangiriman Port: Ningbo / Shanghai

 

1200pro (1)
YFJB-J-1200PRO (6)
1200pro (3)
YFJB-J-1200PRO (9)

NAHA MILIH KAMI

1.Sertifikat

CE / CB / KC / CTEL / GS / CCC / BSCI / ROHS Certified ku organisasi-CA otoritatif, MOQ nyaeta 20GP.

2. Diversity Produk jeung Kualitas

Bisa ngahontal sterilization UV, HEPA, plasma, anion jsb 5 Tahap sterilization filtration pikeun imah, sakola, rumah sakit, kantor, hotél.aréa lumaku: 40-150 ㎡.

3. Urang Sunda

Panaliti sareng pamekaran mandiri, desain unik, teu aya résiko ngalanggar!!!

4. Produksi Cekap otomatis

Pabrik urang diadegkeun dina 2004, urang nangkeup automation sarta investasi pisan, Kami dina posisi alus pikeun nanganan proyék anjeun dina waktu anu singget tur nyadiakeun Anjeun sareng produk kualitas luhur.

5. OEM & ODM

Unggal taun kami nyiptakeun kreatif anyar pikeun nyumponan kabutuhan palanggan.Upami peryogi, kami bakal ngadaptarkeun NDA sareng anjeun pikeun ngajaga rusiah desain anjeun.

jasa ngaropéa

插头合图
遥控器合图

 

11111

  • saméméhna:
  • Teras: