• Large Area Industrial Air Purifier OEM, Commercial HEPA 13 Filter Air Disinfection Machine
  • Large Area Industrial Air Purifier OEM, Commercial HEPA 13 Filter Air Disinfection Machine
  • Large Area Industrial Air Purifier OEM, Commercial HEPA 13 Filter Air Disinfection Machine
  • Large Area Industrial Air Purifier OEM, Commercial HEPA 13 Filter Air Disinfection Machine
  • Large Area Industrial Air Purifier OEM, Commercial HEPA 13 Filter Air Disinfection Machine

Badag Area Industrial Air Purifier OEM, HEPA Komérsial 13 Filter Air Disinfection Mesin

Modél: Y-1200

 

Sistim filtration hawa komérsial kalawan 5 tahap filtrations gancang tur éféktif pikeun miceun virus jeung baktéri, H13 kelas médis HEPA kalawan 99.9% H1N1 laju pembunuhan.Ieu hawa cleaner volume hawa badag diwangun ku nilon prefilter, H13 filter, honeycomb diaktipkeun filter karbon jeung TiO2 photocatalyst filter, komo anion jeung plasma ogé bisa ditambahkeun pikeun pilihan.

 

Katerangan pondok:

• 254nm UVC lampu nyucikeun hawa bisa konstan lila-akting killing virus jeung baktéri

• 99,9% laju éliminasi kuman jeung 99,7% laju panyabutan virus flu

• spasi badag luhur-tungtung hawa sterilizing nyucikeun, 150㎡ aréa dimurnikeun

• 0,1 um purifikasi fisik sarta 24 jam panyalindungan real-time

• nyucikeun hawa komérsial kalawan lampu uv tapi konsumsi kakuatan low

• Panel toél, kadali jauh, TUYA APLIKASI (WIFI)

• tampilan nilai Smart pariksa kualitas hawa kamar sacara real waktu

• panginget robah Filter

Rincian produk

Tag produk

WechatIMG415
Ngaran modél: Y-1200 produk: Sistim disinfeksi hawa
Aaplikasi: sakola, rumah sakit, kantor, hotél jeung sajabana. Prinsip disinfeksi: 254nm UVC + H13 leres HEPA + plasma/anion (opsional, versi standar euweuh ieu)
Nyertakeun wewengkon: 150㎡ Max power: 110-146W
Tahap nyaring: Multi-tahap Wewengkon interception patogén: ≈18㎡ (permukaan intercept tunggal)
Ukuran mesin: 1240 * 575 * 325mm Fungsi: PM2.5 nilai real-time, layar rampa, kadali jauh, TUYA APP, indikator ngagantian filter hawa
Laju panyabutan virus: > 99,9% Laju panyabutan baktéri: >99,9%
Cvolume hawa irculating: 1200m³ / H UVC panjang gelombang: 254nm
Alaju punah baktéri alam: > 90% Okonsentrasi zona dina 1 jam: ≈0,012mg/m³
1200 (5)

Plasma karbon diaktipkeun uvc sterilizer home nyucikeun hawa indoor

Industri sareng komérsial HEPA 13 filter haseup cleaner kamar nyucikeun hawa

Rincian produk:

Tempat Asal Cina

Ngaran pabrik HK AIHOME

Sertifikasi CCC, CETL, PSE, KC, CE sareng seueur deui

1200 (3)

Pamayaran & Pengiriman barang

Jumlah Pemesanan Minimum: 20

Rincian bungkusan: bungkusan ékspor normal

Pangiriman Port: Ningbo / Shanghai

rinci gancang:

Ukuran produk: 1240 * 575 * 325mm

Jenis: Sistem disinfeksi hawa

Wewengkon panutup: 150㎡

Prinsip disinfeksi: 254nm UVC + H13 leres HEPA + plasma / anion (opsional, versi standar euweuh ieu)

kakuatan Max: 110-146W

Katerangan:

Mesin sanitizer komérsial OEM

Nyucikeun hawa volume hawa ageung sareng produsén lampu uv

Pembersih hawa komérsial sareng lampu uv

1200 (4)
1200 (1)
1200 (2)
YFJB-J-1200PRO (6)
1200pro (3)
YFJB-J-1200PRO (9)

NAHA MILIH KAMI

1.Sertifikat

CE / CB / KC / CTEL / GS / CCC / BSCI / ROHS Certified ku organisasi-CA otoritatif, MOQ nyaeta 20GP.

2. Diversity Produk jeung Kualitas

Bisa ngahontal sterilization UV, HEPA, plasma, anion jsb 5 Tahap sterilization filtration pikeun imah, sakola, rumah sakit, kantor, hotél.aréa lumaku: 40-150 ㎡.

3. Urang Sunda

Panaliti sareng pamekaran mandiri, desain unik, teu aya résiko ngalanggar!!!

4. Produksi Cekap otomatis

Pabrik urang diadegkeun dina 2004, urang nangkeup automation sarta investasi pisan, Kami dina posisi alus pikeun nanganan proyék anjeun dina waktu anu singget tur nyadiakeun Anjeun sareng produk kualitas luhur.

5. OEM & ODM

Unggal taun kami nyiptakeun kreatif anyar pikeun nyumponan kabutuhan palanggan.Upami peryogi, kami bakal ngadaptarkeun NDA sareng anjeun pikeun ngajaga rusiah desain anjeun.

jasa ngaropéa

插头合图
遥控器合图

 

11111

  • saméméhna:
  • Teras: