• Indoor Air Conditioner, Camping Air Conditioner, Industrial Spot Cooler, Portable Air Conditioner Supplier
  • Indoor Air Conditioner, Camping Air Conditioner, Industrial Spot Cooler, Portable Air Conditioner Supplier
  • Indoor Air Conditioner, Camping Air Conditioner, Industrial Spot Cooler, Portable Air Conditioner Supplier
  • Indoor Air Conditioner, Camping Air Conditioner, Industrial Spot Cooler, Portable Air Conditioner Supplier

AC Indoor, AC Camping, Cooler Spot Industrial, Panyadia AC Portabel

Cooling, dehumidifying sarta kipas 3 dina 1 fungsi

Tsetelan imer 0-24 jam

Pcooling owerful sarta dehumidifying

Ssistem elf-evaporating pikeun condensing cai sarta tanpa tank cai

Ltampilan LCD biru uxury

Rsiap-to-operasi

3tahapan ventilator

Ngayun otomatis ka kénca jeung ka katuhu, jeung manual pikeun luhur jeung ka handap

Main awak dina hiji plastik sarta euweuh gap

Laduh ribut

Saliran hawa trong 6-7 méter

Kontrol rampa lemes

Cdesain ompact

Rpanel luhur emoveable pikeun filter dem

Rkontrol emote bisa disimpen di handapeun panel luhur

Rincian produk

Tag produk

about1x

Modél: PC-KMB
MOQ: 200 PCS
AC portabel kontrol lemes-rampa méwah jeung tampilan LCD bodas, éta otomatis bisa ngayun pikeun kénca jeung katuhu, luhur jeung ka handap ayun ku leungeun.AC portabel pinter sareng sistem dua-imah sareng tiasa dianggo dina sababaraha cara.

Modél

PC26-KMB

PC32-KMBII

Sumber kakuatan 220-240V 50Hz 220-240V 50Hz
Kapasitas cooling (W) 2600 3200
Konsumsi kakuatan cooling (W) 1060 1180
Ngaleungitkeun Uap (L/Day)(30 ℃, Rh80%) 50 55
Tingkat bising (dB) 46-52 46-53
Tekanan sora 43-49 43-50
Volume hawa (m³/h) 360 420
Refrigerant R410A atanapi R290a R410A atanapi R290a
Ukuran Unit (WxDxH mm) 360*480*554 360*480*554
Ukuran bungkusan (WxDxH mm) 448*569*639 448*569*639
Beurat bersih (KG) 21.5 24
Beurat kotor (KG) 25 27
Wewengkon Ngalamar (㎡) 12-16 16-20
Label énergi Kelas A Kelas B
Jumlah muatan (20GP/40GP/40HQ) 200/420/420 lembar 200/420/420 lembar

AC komérsial, tipe portabel, desain pinter dina noise handap
Aircon portabel pikeun kamar sareng panggunaan industri

indoor air conditioner factory
indoor air conditioner supplier

Sistem Dua Hoses

Kaunggulan

1.Niiskeun sakuliah rohangan

Unit bisa niiskeun sakabeh rohangan kalawan sistem dua hoses ', nu sarua jeung tipe splitter AC.

2. Handap noise

Thenoise bakal sabudeureun 3Db (A) leuwih handap unit kalawan selang tunggal.

3. Ngahemat kakuatan
Nalika ngahontal suhu pangaturan, compressor bakal eureun.

rinci produk

Tempat Asal Cina
Ngaran pabrik HK AIHOME
Sertifikasi sagala jinis sertipikat

Pamayaran & Pengiriman barang

Jumlah Pemesanan Minimum: 200
Rincian bungkusan: bungkusan ékspor normal
Pangiriman Port: Ningbo / Shanghai

Katerangan

AC inovatif sareng sistem dua selang
Pconditioner hawa kémping ortable, bisa dipaké dina sababaraha cara

portable air conditioner manufacturer

  • saméméhna:
  • Teras: