• Household Electric Moisture Absorber Smart Dehumidifier Easy Home Dehumidifier
  • Household Electric Moisture Absorber Smart Dehumidifier Easy Home Dehumidifier
  • Household Electric Moisture Absorber Smart Dehumidifier Easy Home Dehumidifier
  • Household Electric Moisture Absorber Smart Dehumidifier Easy Home Dehumidifier

Rumah Tangga Electric Uap Absorber Smart Dehumidifier Mudah Imah Dehumidifier

Upami anjeun hariwang ngeunaan kalembaban di bumi anjeun, maka anjeun peryogi dehumidifier sareng pembersih hawa kalayan dehumidification gancang sareng kontrol suhu anu pinter.HKAIHOME nyarankeun dehumidifier bumi multi-fungsi ieu pikeun anjeun, kalayan tapak suku leutik, suplai hawa sudut lega, sareng pamitan ka bau beueus sareng aneh.

Ringkesan

  1. Reciprocating compressor ngaktifkeun noise handap
  2. 3-warna indikator RH% opsional, kontrol kalembaban 30% -80%, Adjustable Humidistat
  3. Perlindungan tunda otomatis tilu menit tina compressor.fungsi balikan deui otomatis;tampilan LED na tank cai removable
  4. Konsumsi kakuatan low, efisiensi énergi tinggi
  5. Saringan HEPA nyaéta pilihan

Rincian produk

Ngaran Produk:

Dehumidifiers portabel (D023B)

Bahan:

Plastik ABS

warna:

Disaluyukeun

Kamampuh Dehumidifying:

12L/Dinten

fungsi:

Adjustable Humidistat

Kontrol

LCD Toél

Tegangan dipeunteun

AC220-240V / 50HZ

Thermostat Range (℃)

5-35

Refrigerant:

R290

Wewengkon Cakupan

25m²

NWGW:

11/12 kg

Logo:

adat

Rincian produk

Tag produk

Ngaran produk: Dehumidifiers portabel

Bahan: Plastik ABS

Kamampuh Dehumidifying:12L/Dinten

Kontrol: LCD Toél

Tegangan dipeunteun: AC220-240V / 50HZ

Thermostat Range (℃): 5-35 ℃

Refrigerant: R290

NWGW: 11/12 kg

perfect aire dehumidifier
dehumidifier and air purifier

Ngaran Produk:

Portabel Mini Dehumidifiers

Bahan:

Plastik ABS

warna:

Disaluyukeun

Kamampuh Dehumidifying:

12L/Dinten

fungsi:

Adjustable Humidistat

Kontrol:

LCD Toél

Tegangan dipeunteun

AC220-240V / 50HZ

Thermostat Range (℃):

5-35

Refrigerant:

R290

Wewengkon Cakupan:

25m²

NWGW:

11/12 kg

Logo:

adat

 

Fungsi Achievable

NAHA MILIH KAMI

1.Sertifikat

CE / CB / KC / CTEL / GS / CCC / BSCI / ROHS Certified ku organisasi-CA otoritatif, MOQ nyaeta 20GP.

2. Diversity Produk jeung Kualitas

Bisa ngahontal penampilan béda, kapasitas dehumidification, fungsi purifikasi hawa tambahan.

Kompresor merek Jepang anu diimpor, ibun otomatis di handap suhu suhu, gagang anu dipasang sareng roda universal anu gerak di handapeun.

3. Urang Sunda

Panaliti sareng pamekaran mandiri, desain unik, teu aya résiko ngalanggar!!!

4. Produksi Cekap otomatis

Pabrik urang diadegkeun dina 2004, urang nangkeup automation sarta investasi pisan, Kami dina posisi alus pikeun nanganan proyék anjeun dina waktu anu singget tur nyadiakeun Anjeun sareng produk kualitas luhur.

5. OEM & ODM

Unggal taun kami nyiptakeun kreatif anyar pikeun nyumponan kabutuhan palanggan.Upami peryogi, kami bakal ngadaptarkeun NDA sareng anjeun pikeun ngajaga rusiah desain anjeun.

dehumidifier for bedroom
garage dehumidifier

Tempat Asalna: Cina

Ngaran pabrik: HK AIHOME

Sertifikasi:  KC, CE jsb

Modél swasta:Sumuhun

pamayaran:L/C T/T

Kamampuhan suplai:2000 potongan / poean

Port pangiriman:Ningbo/Shanghai

Adat :Logo / warna / bungkusan / colokan

jasa ngaropéa

36
desk fan

 

37

  • saméméhna:
  • Teras: