• Home Wifi Control Small Mini Dehumidifier Smart Air Dehumidifier 12L Portable
  • Home Wifi Control Small Mini Dehumidifier Smart Air Dehumidifier 12L Portable
  • Home Wifi Control Small Mini Dehumidifier Smart Air Dehumidifier 12L Portable
  • Home Wifi Control Small Mini Dehumidifier Smart Air Dehumidifier 12L Portable

Imah Wifi Control Leutik Mini Dehumidifier Smart Air Dehumidifier 12L portabel

HKAIHOME narékahan pikeun nyiptakeun dehumidifier multifungsi rumah tangga anu canggih.Desain penampilan stylish, kontrol jéntré intim, cocog pikeun ruang tamu, pangkeng, garasi, basement jeung lingkungan lianna.Dehumidifier bumi anu saé tiasa ngajantenkeun langkung genah pikeun kahirupan rumah tangga anjeun.

Ringkesan

1. LED tampilan cahaya, 3 kelir pikeun nembongkeun kalembaban ambient béda

2. fungsi purifikasi hawa nyaeta pilihan

3. Tilu modus sadia:

Dehumidification otomatis: jalan otomatis nurutkeun kalembaban lingkungan

Dehumidification kontinyu / mode drying: suplai hawa kontinyu sarta purifikasi hawa

Mode sare: panyalindungan panon lampu, hemat energi jeung bisu

4. Jeung konci anak pikeun nyegah barudak ti ngahaja noel

5. Tangki cai anu tiasa dicabut, kalayan roda universal anu tiasa digerakkeun di handapeun mesin, anu tiasa dianggo dina rohangan anu béda.

Rincian produk

Ngaran Produk:

Portabel Mini Dehumidifiers

Bahan:

Plastik ABS

warna:

Disaluyukeun

Kamampuh Dehumidifying:

12L/Dinten

fungsi:

Adjustable Humidistat

Kontrol

WIFI&LCD Toel

Tegangan dipeunteun

AC220-240V / 50HZ

Thermostat Range (℃)

5-35

Refrigerant:

R134A

Wewengkon Cakupan

27m²

NWGW:

10,5 / 11,5 kg

Logo:

adat

Rincian produk

Tag produk

Ngaran produk: Portabel Mini Dehumidifiers

Bahan: Plastik ABS

Kamampuh Dehumidifying:12L/Dinten

Kontrol: WIFI & LCD Toel

Tegangan dipeunteun: AC220-240V / 50HZ

Thermostat Range (℃): 5-35 ℃

Refrigerant: R134A

NWGW: 10.5/11.5kg

dehumidifier for basement
dehumidifier for house

Ngaran Produk:

Portabel Mini Dehumidifiers

Bahan:

Plastik ABS

warna:

Disaluyukeun

Kamampuh Dehumidifying:

12L/Dinten

fungsi:

Adjustable Humidistat

Kontrol:

WIFI&LCD Toel

Tegangan dipeunteun

AC220-240V / 50HZ

Thermostat Range (℃):

5-35

Refrigerant:

R134A

Wewengkon Cakupan:

27m²

NWGW:

10,5 / 11,5 kg

Logo:

adat

 

Fungsi Achievable

NAHA MILIH KAMI

1.Sertifikat

CE / CB / KC / CTEL / GS / CCC / BSCI / ROHS Certified ku organisasi-CA otoritatif, MOQ nyaeta 20GP.

2. Diversity Produk jeung Kualitas

Bisa ngahontal penampilan béda, kapasitas dehumidification, fungsi purifikasi hawa tambahan.

Kompresor merek Jepang anu diimpor, ibun otomatis di handap suhu suhu, gagang anu dipasang sareng roda universal anu gerak di handapeun.

3. Urang Sunda

Panaliti sareng pamekaran mandiri, desain unik, teu aya résiko ngalanggar!!!

4. Produksi Cekap otomatis

Pabrik urang diadegkeun dina 2004, urang nangkeup automation sarta investasi pisan, Kami dina posisi alus pikeun nanganan proyék anjeun dina waktu anu singget tur nyadiakeun Anjeun sareng produk kualitas luhur.

5. OEM & ODM

Unggal taun kami nyiptakeun kreatif anyar pikeun nyumponan kabutuhan palanggan.Upami peryogi, kami bakal ngadaptarkeun NDA sareng anjeun pikeun ngajaga rusiah desain anjeun.

dehumidifier with pump
commercial dehumidifier

Tempat Asalna: Cina

Ngaran pabrik: HK AIHOME

Sertifikasi:  KC, CE jsb

Modél swasta:Sumuhun

pamayaran:L/C T/T

Kamampuhan suplai:2000 potongan / poean

Port pangiriman:Ningbo/Shanghai

Adat :Logo / warna / bungkusan / colokan

jasa ngaropéa

36
desk fan

 

37

  • saméméhna:
  • Teras: