FAQs

FAQ

Patarosan remen ditaroskeun

-Patarosan Umum

Q: Dupi aranjeunna CE Certified?Jeung sertifikasi séjén?

A: Sumuhun, urang saena unggal sertipikat mumpuni.

 

Q: Dupi aya kadali jauh?

A: Leres, sadaya model urang gaduh remotes salaku aksésori dasar.

 

Q: Kontrol sora?

A: Leres, anjeun tiasa ngontrol kipas ku Google Home nalika anjeun nambihan fungsi Wi-Fi.

 

Q: Upami dikontrol ku aplikasi TUYA?Sadaya kontrol kipas anjeun ku TUYA atanapi ngan ukur sababaraha barang?

A: Leres, modél anu tiasa nambihan Wi-Fi sadayana tiasa dikontrol ku TUYA.Upami anjeun gaduh aplikasi sorangan, kami ogé tiasa ngadukung.

 

Q: Dupi abdi tiasa gaduh kode HS?

A: Kodeu HS: 8414519100

 

Q: tingkat filter HEPA?

A: HEPA H13 jeung H14.

 

Q: Naha layar saringan tiasa dibersihkeun?

A: Éta henteu tiasa dibersihkeun sareng dikumbah.Ieu kudu diganti sanggeus 720 jam pamakean.Urang biasana nyarankeun ngaganti eta ku tilu bulan.

-Patarosan khusus

Q: Dupi abdi tiasa ngaropea logo?

A: Enya

 

Q: Dupi abdi tiasa ngaropea warna?

A: Sumuhun, diperlukeun MOQ -40HQ peti

 

Q: Dupi abdi tiasa ngaropea pakét?

A: Leres, urang tiasa ngalakukeun kertas kraft sareng kotak warna.Sanajan kitu, ngaropéa kotak warna diperlukeun MOQ - 1,000 kotak.

 

Q: Dupi abdi tiasa ngaropea desain?

A: Mangga milih ti model urang dimekarkeun, desain ngalibatkeun patén-patén jeung téhnologi, nu nyokot loba waktu, usaha jeung ongkos.Wilujeng ngabagi ideu anjeun ngeunaan produk kami.

- Ngeunaan Sampel

Q: Sabaraha lami kanggo ngadamel sampel?

A: Kira-kira 1-2 minggu.

 

Q: Dupi anjeun tiasa nempatkeun logo kuring dina sampel?

A: Enya

- Ngeunaan ngahasilkeun

Q: Naon MOQ?

A: 20GP wadahna.

 

Q: Sabaraha lami kanggo ngahasilkeun?

A: Sabudeureun 35-50 poé.

 

Q: Naon deposit?

A: 50% FOB.

Rék gawé bareng jeung urang?