Kakuatan pabrik

Pabrik

Propil pabrik

Pabrik kami diadegkeun dina2004.Sanggeus17taun akumulasi sarta ngembangkeun, pabrik urang ayeuna ngawengku wewengkon30.000 méter pasagiskalawan1.000+pagawe.Kami gaduh6 garis produksi jeung 2 otomatis jalur assembly, kalawan kaluaran poeanof8.000 hijian.

Saha Urang

Kami mangrupikeun perusahaan internasional anu ngahijikeun desain produk, R&D, produksi, sareng globalisasi merek Smart Home Industry.

Misi kami

Platform penjualan-sareng-jasa global kami anu namina "HK AIHOME", nyayogikeun Smart Home Appliances one-stop solution.Our visi nyaéta ngadamel "Hikmah di Cina" di dunya.

Kualitas Produk

Pikeun mastikeun pangalaman pangguna anu pangsaéna, unggal produk urang kedah ngaliwat 23 prosedur anu ketat sateuacan kaluar, dina unggal prosés nyiptakeun sistem manajemen kualitas anu lengkep.

Taun Pangalaman
Patén-patén
Insinyur
Nagara Ékspor & Wewengkon
custom-leafless-fan
bladeless fan
bladeless fan factory

Tim R&D

3
4
27

Sertipikat

Kami gaduh300+ patén-patén téknologi & desain penampilan.Geus meunang IF, Red Dot design panghargaan sababaraha kali.Produk urang gaduh sertipikat & laporan tés sapertosCCC, CE, CB, GS, CETL, Rohs, ISO9001, jsb,

 

C92A458E-67D1-4cc8-A242-B6B55D6C6961

Laboratorium

 

1.Uji ROHs (Deteksi Zat Bahaya) mastikeun yén bahan téh non-toksik sarta bahya

2.Uji suhu kalembaban anu luhur

3.Tes seuneu jarum.nguji kinerja retardant seuneu

4.Tes sepuh.hirup layanan test

5.Simulate tés geter angkutan mobil

6.Duji kotak rop (120cm> Standar Nasional 75cm).mastikeun integritas produk salila transportasi

Naha anjeun hoyong terang langkung seueur?

Inpormasi Perusahaan Langkung, Mangga Taros Kami