• Disinfection Machine Commercial Air Purifier With UV Light
  • Disinfection Machine Commercial Air Purifier With UV Light
  • Disinfection Machine Commercial Air Purifier With UV Light
  • Disinfection Machine Commercial Air Purifier With UV Light
  • Disinfection Machine Commercial Air Purifier With UV Light
  • Disinfection Machine Commercial Air Purifier With UV Light
  • Disinfection Machine Commercial Air Purifier With UV Light
  • Disinfection Machine Commercial Air Purifier With UV Light
  • Disinfection Machine Commercial Air Purifier With UV Light
  • Disinfection Machine Commercial Air Purifier With UV Light
  • Disinfection Machine Commercial Air Purifier With UV Light
  • Disinfection Machine Commercial Air Purifier With UV Light

Mesin Disinfection Pembersih Udara Komersial Sareng Lampu UV

Modél: M25

MOQ: 180

 

The spasi badag mesin disinfection hawa full-efek boga sterilization kuat, eliminates virus, lima menit tina purifikasi ultra-gancang, efisiensi purifikasi H13, sababaraha purifications tanpa ninggalkeun tungtung maot, sarta cocog pikeun sakabéh public areas.This nyucikeun hawa custom ngarojong layanan OEM. , kalawan MOQ merlukeun.

 

Katerangan pondok:

• Sistem saringan opat-tahap (saringan anu tiasa diumbah, saringan HEPA, saringan areng, ionizer)

• UVC + HEPA 13 + Plasma + TiO2 photocatalyst filter salaku pilihan.

• Opat timer setelan pareum.

• Indikator Kualitas Udara, Layar Toél, Kadali Jauh

Rincian produk

Tag produk

WechatIMG415
Ngaran modél: M25 produk: Sistim disinfeksi hawa
Aaplikasi: sakola, rumah sakit, kantor, hotél jeung sajabana. Prinsip disinfeksi: 254nm UVC + H13 leres HEPA + plasma/anion (opsional, versi standar euweuh ieu)
Nyertakeun wewengkon: 90㎡ Max power: 100W
Tahap nyaring: Multi-tahap Bahan cangkang: ABS + PC
Ukuran mesin: 490+245+675mm Fungsi: indikator kualitas hawa, layar rampa, kadali jauh
Laju panyabutan virus: > 99,9% Laju panyabutan baktéri: >99,9%
Cvolume hawa irculating: 720m³ / H UVC panjang gelombang: 254nm
Alaju punah baktéri alam: > 90% Okonsentrasi zona dina 1 jam: ≈0,005mg/m³

Katerangan:

Sterilisasi sareng disinfeksi

Purifikasi

Simbiosis manusa-mesin

m25 (4)

Penyuci hawa khusus, panyaring pembersih hawa HEPA

Nyucikeun Udara Portabel pikeun sakola, pembersih hawa

Rincian produk:

Tempat Asal Cina

Ngaran pabrik HK AIHOME

Sertifikasi CCC, CETL, FCC, KC, CE, RoSH, sareng seueur deui

Pamayaran & Pengiriman barang

Jumlah Pemesanan Minimum: 20

Rincian bungkusan: bungkusan ékspor normal

Pangiriman Port: Ningbo / Shanghai

rinci gancang:

Ukuran produk: 490 * 245 * 675mm

Jenis: sistem disinfeksi hawa

Warna: ngaropéa

Wewengkon panutup: 90㎡

Prinsip disinfection: 254nm UVC + H13 leres HEPA + plasma + TiO2 photocatalyst filter

kakuatan Max: 100W

m25 (5)
lQLPDhr3_m-Bz3bNBI3NAxawZ1dHfiVsI4QBw45VBkCYAA_790_1165
m25 (3)
YFJB-J-1200PRO (6)
详情-08
YFJB-J-1200PRO (9)

NAHA MILIH KAMI

1.Sertifikat

CE / CB / KC / CTEL / GS / CCC / BSCI / ROHS Certified ku organisasi-CA otoritatif, MOQ nyaeta 20GP.

2. Diversity Produk jeung Kualitas

Bisa ngahontal sterilization UV, HEPA, plasma, anion jsb 5 Tahap sterilization filtration pikeun imah, sakola, rumah sakit, kantor, hotél.aréa lumaku: 40-150 ㎡.

3. Urang Sunda

Panaliti sareng pamekaran mandiri, desain unik, teu aya résiko ngalanggar!!!

4. Produksi Cekap otomatis

Pabrik urang diadegkeun dina 2004, urang nangkeup automation sarta investasi pisan, Kami dina posisi alus pikeun nanganan proyék anjeun dina waktu anu singget tur nyadiakeun Anjeun sareng produk kualitas luhur.

5. OEM & ODM

Unggal taun kami nyiptakeun kreatif anyar pikeun nyumponan kabutuhan palanggan.Upami peryogi, kami bakal ngadaptarkeun NDA sareng anjeun pikeun ngajaga rusiah desain anjeun.

jasa ngaropéa

插头合图
遥控器合图

 

11111

  • saméméhna:
  • Teras: