• Desktop Air Purifier with multi-layer filtration system, HEPA filter air purifier, OEM
  • Desktop Air Purifier with multi-layer filtration system, HEPA filter air purifier, OEM
  • Desktop Air Purifier with multi-layer filtration system, HEPA filter air purifier, OEM
  • Desktop Air Purifier with multi-layer filtration system, HEPA filter air purifier, OEM

Penyuci Udara Desktop sareng sistem filtrasi multi-lapisan, panyaring hawa HEPA, OEM

Pembersih hawa pangsaéna sareng sistem filtrasi multi-lapisan anu kalebet saringan HEPA, saringan anu tiasa diumbah, ion négatip sareng saringan karbon diaktipkeun.Nyucikeun hawa desktop kalayan tampilan setelan tilu-speed sareng tilu bar lampu hawa, pinter sareng bebas alergi.Penyuci hawa khusus ieu ngadukung jasa OEM, kalayan peryogi MOQ.

 

Katerangan pondok:

● Sistem saringan opat-tahap (saringan anu tiasa diumbah, saringan HEPA, saringan areng, ionizer)

● sensor partikel, PM 2.5 tampilan digital salaku pilihan.

● Tilu hawa lampu bar tampilan.

● Opat timer setelan pareum.

● Tilu tampilan setelan speed, mode wengi.

● Panginget robah filter

MOQ: 5000

Rincian produk

Tag produk

空气净化器合图
Ngaran modél: EPI080 Tingkat bising: 55dB(A)
Pamakéan: Kamar tidur, ruang tamu sareng sajabana, teu kalebet kamar mandi Logo: logo brand Anjeun
tegangan dipeunteun: 220V / 50Hz kakuatan: 18W
Polutan padet CADR(m³/h): 80 Polutan padet CCM: P2
Polutan gas CADR(m³/h): 15 Polutan gas CCM: F2
Wewengkon anu tiasa dianggo (㎡): 9.6 Ukuran produk (mm): 160*160*235

Penyuci hawa khusus, panyaring pembersih hawa HEPA
Nyucikeun Udara Portabel pikeun kamar, pembersih hawa

Rincian produk:

Tempat Asal Cina
Ngaran pabrik HK AIHOME
Sertifikasi CCC, CETL, PSE, KC, CE sareng seueur deui

Pamayaran & Pengiriman barang

Kuantitas Pesen Minimum: 5000
Rincian bungkusan: bungkusan ékspor normal
Pangiriman Port: Ningbo / Shanghai

Katerangan:

HEPA filter nyucikeun hawa pikeun kamar, OEM
Nyucikeun hawa pangsaéna pikeun alergi
Mesin hawa beresih

rinci gancang:
Ukuran produk: 160*160*235mm
Jenis: nyucikeun hawa desktop
Warna: ngaropéa
tegangan dipeunteun: 220V / 50Hz
Tingkat bising: 55dB(A)
kakuatan: 18W

air purifier manufacturers (3)
air purifier manufacturers (1)
air purifier manufacturers (2)

  • saméméhna:
  • Teras: