• Dehumidifier For Basement, Wholesale Intelligent Dehumidifier, Best Dehumidifier Supplier
  • Dehumidifier For Basement, Wholesale Intelligent Dehumidifier, Best Dehumidifier Supplier
  • Dehumidifier For Basement, Wholesale Intelligent Dehumidifier, Best Dehumidifier Supplier

Dehumidifier Pikeun Basement, Grosir Dehumidifier calakan, Supplier Dehumidifier pangalusna

MOQ: 524 PCS
Dehumidifier pikeun ruangan bawah tanah ngagaduhan refrigerant perlindungan lingkungan R290, ogé, dehumidifier calakan ieu tiasa otomatis pareum nalika tangki cai pinuh.Dehumidifier calakan khusus tiasa nambihan fungsi pilihan anu sanés.

 

Katerangan pondok:
Bisa dipaké dina rentang suhu 5-32 ℃
R290 panyalindungan lingkungan refrigerant
Desain inovatif, kompak sareng elegan
Otomatis pareum nalika tanki cai pinuh
Caster pilihan, pikeun gerakan gampang
Dehumidifying kuat
Kalayan kontrol kalembaban
panel kontrol éléktronik

Rincian produk

Tag produk

除湿机

Modél

PD10-NINGALI

PD12-TÉH

PD16-NINGALI

PD20-NINGALI

Ngaleungitkeun Uap (30 ℃ RH80%) 10L / dinten 12L / dinten 16L / dinten 20L / dinten
Kontrol defrost kipas angin kipas angin kipas angin kipas angin
Tingkat bising 40dBA 40dBA 42dBA 44dBA
Volume hawa 115m³ / h 115m³ / h 126m³ / h 135m³ / h
Konsumsi kakuatan (W) 170 200 340 420
Ngajalankeun arus 0.8A 1.2A 1.8A 2.0A
Kapasitas tanki cai 2,5 liter 2,5 liter 2,5 liter 2,5 liter
Temp.Rentang pikeun pamakéan 5 ℃ -35 ℃ 5 ℃ -35 ℃ 5 ℃ -35 ℃ 5 ℃ -35 ℃
Refrigerant R290 R290 R290 R290
Ukuran Unit (WxDxH mm) 365*215*490 365*215*490 365*215*490 365*215*490
Ukuran bungkusan (WxDxH mm) 365*265*530 365*265*530 365*265*530 365*265*530
Beurat bersih (KG) 11,5kg 12,5kg 13,2kg 13,5kg
Beurat kotor (KG) 12,5kg 13,5kg 14,2 kg 14,5kg
Jumlah muatan (20GP/40GP/40HQ) 524/1080/1340pcs 524/1080/1340pcs 524/1080/1340pcs 524/1080/1340pcs

Rincian produk:
Tempat Asal Cina
Ngaran pabrik HK AIHOME
Sertifikasi CCC, CETL, CE, GS, CB sareng seueur deui

Pamayaran & Pengiriman barang
Kuantitas Pesen Minimum: 524
Rincian bungkusan: bungkusan ékspor normal
Pangiriman Port: Ningbo / Shanghai

rinci gancang:
panyabutan Uap (30 ℃ RH80%): 16-30L / poé
Kontrol defrost: kipas
Tingkat noise: 40-44dBA
Volume hawa: 115-135m³ / h
Konsumsi kakuatan: 170-420W
Ngajalankeun ayeuna: 0.8-2.0A
Kapasitas tank cai: 2.5Liter

Katerangan:
Dehumidifier hawa kalawan noise low
Dehumidifier pangalusna bisa dipaké dina 5-32 ℃


  • saméméhna:
  • Teras: