• Custom Smart Dehumidifier, Best Dehumidifier with 6.5 Liter Big Water Tank, Dehumidifier factory, OEM
  • Custom Smart Dehumidifier, Best Dehumidifier with 6.5 Liter Big Water Tank, Dehumidifier factory, OEM
  • Custom Smart Dehumidifier, Best Dehumidifier with 6.5 Liter Big Water Tank, Dehumidifier factory, OEM
  • Custom Smart Dehumidifier, Best Dehumidifier with 6.5 Liter Big Water Tank, Dehumidifier factory, OEM
  • Custom Smart Dehumidifier, Best Dehumidifier with 6.5 Liter Big Water Tank, Dehumidifier factory, OEM
  • Custom Smart Dehumidifier, Best Dehumidifier with 6.5 Liter Big Water Tank, Dehumidifier factory, OEM
  • Custom Smart Dehumidifier, Best Dehumidifier with 6.5 Liter Big Water Tank, Dehumidifier factory, OEM
  • Custom Smart Dehumidifier, Best Dehumidifier with 6.5 Liter Big Water Tank, Dehumidifier factory, OEM
  • Custom Smart Dehumidifier, Best Dehumidifier with 6.5 Liter Big Water Tank, Dehumidifier factory, OEM
  • Custom Smart Dehumidifier, Best Dehumidifier with 6.5 Liter Big Water Tank, Dehumidifier factory, OEM

Custom Smart Dehumidifier, Dehumidifier Pangalusna sareng Tangki Cai 6,5 Liter, Pabrik Dehumidifier, OEM

MOQ:340 lembar
Dehumidifier borongan kalayan kontrol layar toél, méwah sareng berehan.Dehumidifier Ieu hadir kalawan desain outlet hawa luhur bisa dipaké pikeun drying baju.Desain dehumidifier pinter ieu kalawan sistem defrosting calakan, sarta shutdown otomatis lamun pinuh ku cai.

 

pedaran pondok

Fungsi aromaterapi (opsional)

Fungsi ngamurnikeun hawa (filter karbon aktif, opsional)

fungsi sterilisasi lampu UV (opsional)

Tangki cai ageung 6,5 liter

WiFi mangrupa pilihan

Tombol: kakuatan, mode (dehumidification / dying / purifikasi / otomatis / speed angin / konci anak), timing, kalembaban, ngamurnikeun hawa

Struktur inovatif, desain, méwah jeung fashion

Kontrol layar toél, méwah sareng berehan

0-24hours waktos on / off

Setélan humidify 30-80% (5% per pencét)

Fungsi drainase kontinyu

Pareum otomatis nalika pinuh ku cai

Fungsi mémori (Opsional, émut tindakan terakhir)

ékstraksi leungeun integral, gampang pikeun mindahkeun kabayang universal

Jandéla tingkat cai visual

Sistem kontrol kalembaban calakan, gampang dioperasikeun

Nyorong gaya grille

Tihang kabel merenah

Rincian produk

Tag produk

除湿机

Modél

PD16R-AE

PD20R-AE

PD25R-AE

PD30R-AE

Ngaleungitkeun Uap (30 ℃ RH80%)

16L / dinten

20L / dinten

25L / dinten

30L / dinten

Kontrol defrost

kipas angin

kipas angin

kipas angin

kipas angin

Tingkat bising 45dBA 45dBA 45dBA 45dBA
Volume hawa 135m³ / h 135m³ / h 155m³ / h 155m³ / h
Konsumsi kakuatan (W) 360 380 400 420
Ngajalankeun arus 1.7A 1.8A 1.9A 2.0A
Kapasitas tanki cai 6,5 liter 6,5 liter 6,5 liter 6,5 liter
Temp.Rentang pikeun pamakéan 5 ℃ -35 ℃ 5 ℃ -35 ℃ 5 ℃ -35 ℃ 5 ℃ -35 ℃
Refrigerant R290 R290 R290 R290
Ukuran Unit (WxDxH mm) 360*225*582 360*225*582 360*225*582 360*225*582
Ukuran bungkusan (WxDxH mm) 414*279*638 414*279*638 414*279*638 414*279*638
Beurat bersih (KG) 13,5kg 13,8 kg 14,2 kg 14,5kg
Beurat kotor (KG) 14,7 kg 15,0kg 15,4 kg 15,7 kg
Wewengkon Ngalamar (㎡) 40 (㎡) 50 (㎡) 60 (㎡) 80 (㎡)
Jumlah muatan (20GP/40GP/40HQ) 340/680/916pcs 340/680/916pcs 340/680/916pcs 340/680/916pcs
dehumidifier supplier
dehumidifier manufacturer
custom dehumidifier
dehumidifier supplier

Rincian produk:
Tempat Asal Cina
Ngaran pabrik HK AIHOME
Sertifikasi CCC, CETL, CE, GS, CB sareng seueur deui

Pamayaran & Pengiriman barang
Kuantitas Pesen Minimum: 340
Rincian bungkusan: bungkusan ékspor normal
Pangiriman Port: Ningbo / Shanghai

Katerangan:
panyabutan Uap (30 ℃ RH80%): 16-30L / poé
Kontrol defrost: kipas
Tingkat bising: 45dBA
Volume hawa: 135-155m³ / h
Konsumsi kakuatan: 360-420W
Ngajalankeun ayeuna: 1.7-2.0A
Kapasitas tank cai: 6.5Liter

Katerangan:
Dehumidifier pangalusna pikeun basement sarta pamakéan komérsial
Dehumidifier custom tiasa nerapkeun fungsi pilihan, dehumidifier OEM
Grosir dehumidifier pinter jeung sistem humidify calakan, shutdown otomatis lamun pinuh ku cai

commercial dehumidifer factory
custom dehumidifier
wholeslae dehumidifier

  • saméméhna:
  • Teras: