• Custom Hepa Air Purifier Bladeless Fan Heating And Cooling Bladeless Fan With Air Filter
  • Custom Hepa Air Purifier Bladeless Fan Heating And Cooling Bladeless Fan With Air Filter
  • Custom Hepa Air Purifier Bladeless Fan Heating And Cooling Bladeless Fan With Air Filter
  • Custom Hepa Air Purifier Bladeless Fan Heating And Cooling Bladeless Fan With Air Filter

Custom Hepa Air Purifier Bladeless Fan Pemanasan Jeung Cooling Bladeless Fan Jeung Air Filter

model:SKJ-CR019H

Meunang dinaREDDOT usum 2020

 

Dibandingkeun sareng kipas normal, kipas tanpa blade langkung aman.Henteu ngan hawa tiis sareng panas, tapi ogé ngamurnikeun hawa, fungsina langkung lengkep.

 

1. Customizable na replaceable H13 / H14kipas pembersih hawanyaring

2. UVC 99%laju sterilisasi (opsional)

3. komponén éléktronik PTC panas nepi gancang pikeun ngahontalpanasjeungtiis kipas anginfungsi

4. Dumping jeung-suhu luhur power-off pikeun mastikeun aman