• Custom Dehumidifier with Optional Functions, Wholesale Basement/Commercial Dehumidifier
  • Custom Dehumidifier with Optional Functions, Wholesale Basement/Commercial Dehumidifier
  • Custom Dehumidifier with Optional Functions, Wholesale Basement/Commercial Dehumidifier

Custom Dehumidifier kalawan Fungsi Pilihan, Grosir Basement / Dehumidifier komérsial

MOQ: 340 PCS
Dehumidifier khusus tiasa nerapkeun fungsi tambahan sapertos fungsi aromaterapi, fungsi ngamurnikeun hawa sareng fungsi sterilisasi lampu UV.Dehumidifier Ieu bisa dipaké pikeun basement atawa pamakéan industri jeung MOQ merlukeun.

 

Katerangan pondok:

Fungsi aromaterapi (opsional)

Fungsi ngamurnikeun hawa (saringan karbon aktip, opsional)

Fungsi sterilisasi Lampu UV (opsional)

Tangki cai ageung 6,5 liter

WIFI nyaéta pilihan

Kancing: kakuatan, mode (dehumidification / drying / purifikasi / otomatis / speed angin / konci anak), timing, kalembaban, ngamurnikeun hawa

Struktur inovatif, desain, méwah jeung fashion

Desain outlet hawa luhur, merenah pikeun drying baju

0-24 jam timer on / off

Setélan kalembaban 30% -80 (5% per pencét)

Fungsi drainase kontinyu

filter removable

Rincian produk

Tag produk

除湿机

Modél

PD16R-BE

PD20R-BE

PD25R-BE

PD30R-BE

Ngaleungitkeun Uap (30 ℃ RH80%) 16L / dinten 20L / dinten 25L / dinten 30L / dinten
Kontrol defrost kipas angin kipas angin kipas angin kipas angin
Tingkat bising 36-45dBA 45dBA 45dBA 45dBA
Volume hawa 135m³ / h 135m³ / h 135m³ / h 155m³ / h
Konsumsi kakuatan (W) 360 380 400 420
Ngajalankeun arus 1.7A 1.8A 1.9A 2.0A
Kapasitas tanki cai 6,5 liter 6,5 liter 6,5 liter 6,5 liter
Temp.Rentang pikeun pamakéan 5 ℃ -35 ℃ 5 ℃ -35 ℃ 5 ℃ -35 ℃ 5 ℃ -35 ℃
Refrigerant R290 R290 R290 R290
Ukuran Unit (WxDxH mm) 360*225*582 360*225*582 360*225*582 360*225*582
Ukuran bungkusan (WxDxH mm) 414*279*638 414*279*638 414*279*638 414*279*638
Beurat bersih (KG) 13,7 kg 14,0kg 14,4 kg 14,7 kg
Beurat kotor (KG) 14,9 kg 15,2kg 15,6kg 15,9kg
Wewengkon Ngalamar (㎡) 30 (㎡) 40 (㎡) 60 (㎡) 80 (㎡)
Jumlah muatan (20GP/40GP/40HQ) 340/680/916pcs 340/680/916pcs 340/680/916pcs 340/680/916pcs

Rincian produk:
Tempat Asal Cina
Ngaran pabrik HK AIHOME
Sertifikasi CCC, CETL, CE, GS, CB sareng seueur deui

Pamayaran & Pengiriman barang
Kuantitas Pesen Minimum: 340
Rincian bungkusan: bungkusan ékspor normal
Pangiriman Port: Ningbo / Shanghai

rinci gancang:
Ngaleungitkeun Uap (30 ℃ RH80%): 16L / dinten, 20L / dinten, 25L / dinten, 30L / dinten
Kontrol defrost: kipas
Tingkat noise: 36-45dBA
Volume hawa: 135m³ / h
MOQ: 340 PCS
Kapasitas tank cai: 6.5Liter

Katerangan:
Grosir basement / dehumidifier industri
Dehumidifier pangalusna pikeun basement sarta pamakéan komérsial


  • saméméhna:
  • Teras: