• Commercial/Bathroom dehumidifier with intelligent humidity control system, Best dehumidifier for basement, Dehumidifier supplier
  • Commercial/Bathroom dehumidifier with intelligent humidity control system, Best dehumidifier for basement, Dehumidifier supplier
  • Commercial/Bathroom dehumidifier with intelligent humidity control system, Best dehumidifier for basement, Dehumidifier supplier

Dehumidifier komérsial / Kamar Mandi sareng sistem kontrol kalembaban calakan, Dehumidifier pangsaéna pikeun basement, supplier Dehumidifier

MOQ: 700 PCS
Dehumidifiers komérsial sareng saringan anu tiasa dicabut tiasa nyetél kalembaban tina kisaran RH 50-80%.Dehumidifier calakan kalayan sistem kontrol kalembaban, gampang dioperasikeun.Custom dehumidifier kalawan MOQ merlukeun.

 

Katerangan pondok:
Setélan asor: RH 50%, 60%, 70%, 80%, modeu kanyamanan & dehumidifying kontinyu (pikeun PD5/7/10/12R-KBE wungkul)
Laju kipas adjustable (pikeun PD5/7/10-KBE wungkul)
Struktur inovatif sareng desain méwah
Sistem kontrol kalembaban calakan, gampang dioperasikeun
Kontrol layar toél, méwah sareng berehan
Desain outlet hawa luhur, merenah pikeun drying baju
0-24 jam timer on/off (pikeun PD5/7/10/12R-KBE wungkul)
Fungsi drainase kontinyu
filter removable
Sistim defrosting calakan
Pareum otomatis nalika pinuh ku cai
awak integral pikeun noise handap

Rincian produk

Tag produk

除湿机

Modél

PD5R-KBM

5L / dinten

PD5R-KBE

5L / dinten

PD7R-KBM

7L / dinten

PD7R-KBE

7L / dinten

PD10R-KBM

10L / dinten

PD10R-KBE

10L / dinten

PD12R-KBM

12L / dinten

PD12R-KBE

12L / dinten

Ngaleungitkeun Uap (30 ℃ RH80%)

220-240V 50Hz

220-240V 50Hz

220-240V 50Hz

220-240V 50Hz

220-240V 50Hz

220-240V 50Hz

220-240V 50Hz

220-240V 50Hz

Kontrol defrost

kipas angin

kipas angin

kipas angin

kipas angin

kipas angin

kipas angin

kipas angin

kipas angin

Tingkat bising 46dBA 46dBA 46dBA 46dBA 46dBA 46dBA 46dBA 46dBA
Volume hawa 90m³ / h 90m³ / h 100m³ / h 100m³ / h 110m³ / h 110m³ / h 110m³ / h 110m³ / h
Konsumsi kakuatan (W) 130 130 132 132 215 215 215 215
Ngajalankeun arus 0.59A 0.59A 0.6A 0.6A 0.98A 0.98A 0.98A 0.98A
Kapasitas tanki cai 2,3 liter 2,3 liter 2,3 liter 2,3 liter 2,3 liter 2,3 liter 2,3 liter 2,3 liter
Temp.Rentang pikeun pamakéan 5 ℃ -35 ℃ 5 ℃ -35 ℃ 5 ℃ -35 ℃ 5 ℃ -35 ℃ 5 ℃ -35 ℃ 5 ℃ -35 ℃ 5 ℃ -35 ℃ 5 ℃ -35 ℃
Refrigerant R290 R290 R290 R290 R290 R290 R290 R290
Ukuran Unit (WxDxH mm) 290*240*414 290*240*414 290*240*414 290*240*414 290*240*414 290*240*414 290*240*414 290*240*414
Ukuran bungkusan (WxDxH mm) 330*284*444 330*284*444 330*284*444 330*284*444 330*284*444 330*284*444 330*284*444 330*284*444
Beurat bersih (KG) 7,0kg 7,0kg 7,5kg 7,5kg 9,0kg 9,0kg 9,2 kg 9,2 kg
Beurat kotor (KG) 8,0kg 8,0kg 8,5kg 8,5kg 10kg 10kg 10.2KJG 10.2KG
Wewengkon Ngalamar (㎡) 15 (㎡) 15 (㎡) 20 (㎡) 20 (㎡ 25 (㎡) 25 (㎡) 35 (㎡) 35 (㎡)
Jumlah muatan (20GP/40GP/40HQ) 700/1455/1737pcs 700/1455/1737pcs 700/1455/1737pcs 700/1455/1737pcs 700/1455/1737pcs 700/1455/1737pcs 700/1455/1737pcs 700/1455/1737pcs

Rincian produk:
Tempat Asal Cina
Ngaran pabrik HK AIHOME
Sertifikasi CCC, CETL, CE, GS, CB sareng seueur deui

Pamayaran & Pengiriman barang
Jumlah Pemesanan Minimum: 700
Rincian bungkusan: bungkusan ékspor normal
Pangiriman Port: Ningbo / Shanghai

rinci gancang:
panyabutan Uap (30 ℃ RH80%): 5-12L / poé
Kontrol defrost: kipas
Tingkat bising: 46dBA
Volume hawa: 90-110m³ / h
Konsumsi kakuatan: 130-215W
Ngajalankeun ayeuna: 0.59-0.98A
Kapasitas tank cai: 2.3Liter

Katerangan:
Dehumidifier pikeun basement kalayan noise low
Dehumidifier pinter sareng sistem kontrol kalembaban


  • saméméhna:
  • Teras: