• Commercial Hepa Air Filtration System UV Wall-mounted 6-layers Air purifier
  • Commercial Hepa Air Filtration System UV Wall-mounted 6-layers Air purifier
  • Commercial Hepa Air Filtration System UV Wall-mounted 6-layers Air purifier

Komersial Hépa Air Filtration System UV Wall-dipasang 6-lapisan nyucikeun hawa

Modél: B-250

MOQ: 20

Pemurni hawa anu dipasang dina témbok pangsaéna sareng simbiosis Mesin-Manusia sareng sistem filtrasi 6-lapisan anu kalebet pre-filter, saringan karbon diaktipkeun, Lampu UV, saringan H14 HEPA, Katalis Foto Nanometer, Plasma Konsentrasi Berat.Aplikasi kadali jauh pikeun dilarapkeun ka sababaraha lingkungan sapertos Rumah Sakit, Klinik, Ruang Kelas, Kantor, Hotel sareng Kamar Tidur.

 

Tembok dipasang

Sistem saringan 6-tahap (pra-filter, saringan karbon diaktipkeun, Lampu UV, saringan H14 HEPA, Katalis Foto Nanométer, Plasma Konsentrasi Berat)

• Ngaleungitkeun 99% partikel hawa sareng polutan

• 1-9 jam netepkeun kakuatan pareum.

• Modeu Normal / Saré pikeun dipaké

• konci Child pikeun mastikeun kaamanan

Rincian produk

Tag produk

WechatIMG415
Ngaran modél: B-250 Tingkat bising: 55dB(A)
Pamakéan: Rumah Sakit, Klinik, Kelas, Kantor jsb Logo: logo brand Anjeun
tegangan dipeunteun: 220V / 50Hz kakuatan: 51W
Polutan padet CADR(m³/h): 153 Polutan padet CCM: P2
Polutan gas CADR(m³/h): 15 Polutan gas CCM: F2
Wewengkon anu tiasa dianggo (㎡): 30 Ukuran produk (mm): 520 * 310 * 140 mm

UV Wall-dipasang 6-lapisan nyucikeun hawa sareng Sistem Saringan Udara Hepa

b250 (1)

Rincian produk:

Tempat Asal Cina

Ngaran pabrik HK AIHOME

Sertifikasi EMC, CE, ROHS, FCC

Pamayaran & Pengiriman barang

Jumlah Pemesanan Minimum: 20

Rincian bungkusan: bungkusan ékspor normal

Pangiriman Port: Ningbo / Shanghai

b250 (7)
b250 (3)
b250 (2)
b250 (4)

 

 

 

rinci gancang:

Ukuran produk: 310 * 140 * 235mm

Jenis: nyucikeun hawa dipasang dina témbok

Warna: ngaropéa

tegangan dipeunteun: 220V / 50Hz

Tingkat bising: 55dB(A)

kakuatan: 51W

Katerangan:

HEPA filter nyucikeun hawa pikeun kamar, OEM

Nyucikeun hawa pangsaéna pikeun alergi

Mesin hawa beresih

Sistim filtration 6-lapisan

App kadali jauh

purifikasi hawa UV

b250 (5)
YFJB-J-1200PRO (9)

NAHA MILIH KAMI

1.Sertifikat

CE / CB / KC / CTEL / GS / CCC / BSCI / ROHS Certified ku organisasi-CA otoritatif, MOQ nyaeta 20GP.

2. Diversity Produk jeung Kualitas

Bisa ngahontal sterilization UV, HEPA, plasma, anion jsb 5 Tahap sterilization filtration pikeun imah, sakola, rumah sakit, kantor, hotél.aréa lumaku: 40-150 ㎡.

3. Urang Sunda

Panaliti sareng pamekaran mandiri, desain unik, teu aya résiko ngalanggar!!!

4. Produksi Cekap otomatis

Pabrik urang diadegkeun dina 2004, urang nangkeup automation sarta investasi pisan, Kami dina posisi alus pikeun nanganan proyék anjeun dina waktu anu singget tur nyadiakeun Anjeun sareng produk kualitas luhur.

5. OEM & ODM

Unggal taun kami nyiptakeun kreatif anyar pikeun nyumponan kabutuhan palanggan.Upami peryogi, kami bakal ngadaptarkeun NDA sareng anjeun pikeun ngajaga rusiah desain anjeun.

jasa ngaropéa

插头合图
遥控器合图

 

11111

  • saméméhna:
  • Teras: