• Commercial Disinfection Machine, School Air Sterilization and Disinfection, UV Light Air Purifier Factory
  • Commercial Disinfection Machine, School Air Sterilization and Disinfection, UV Light Air Purifier Factory
  • Commercial Disinfection Machine, School Air Sterilization and Disinfection, UV Light Air Purifier Factory
  • Commercial Disinfection Machine, School Air Sterilization and Disinfection, UV Light Air Purifier Factory
  • Commercial Disinfection Machine, School Air Sterilization and Disinfection, UV Light Air Purifier Factory
  • Commercial Disinfection Machine, School Air Sterilization and Disinfection, UV Light Air Purifier Factory
  • Commercial Disinfection Machine, School Air Sterilization and Disinfection, UV Light Air Purifier Factory
  • Commercial Disinfection Machine, School Air Sterilization and Disinfection, UV Light Air Purifier Factory

Mesin Disinfection komérsial, Sterilisasi Udara Sakola sareng Disinfeksi, Pabrik Penyuci Udara Lampu UV

Modél: Y-1000

 

mesin disinfection komérsial 1200m³ / H ngawengku pre + HEPA + filter karbon diaktipkeun, boga99,9%efisiensi purifikasi hawa kualitas luhur, kalawan noise kerja sepi.Pemurni sterilizer hawa kelas komérsial ieu sacara efektif tiasa nyaring VOC, sari, PM2.5, formaldehida, haseup, halimun, kuman sareng sajabana.

 

Katerangan pondok:

• Sistim filtration hawa komérsial (H13 HEPA, karbon diaktipkeun filter komposit * 2 sarta nilon prefilter * 2)

• Métode kontrol: layar rampa, kadali jauh, TUYA APLIKASI (WIFI).

• Tilu peraturan airspeed (F1-F2-F3).

• ngagantian Air ngingetan.

• tampilan nilai PM2.5 jeung mode sare.

• konsumsi kakuatan low.70-120㎡ngawengku wewengkon

Rincian produk

Tag produk

WechatIMG415
Ngaran modél: Y-1000 produk: Sistim disinfeksi hawa
Aaplikasi: sakola, rumah sakit, kantor, hotél jeung sajabana. Prinsip disinfeksi: Lampu UVC + H13 leres HEPA + saringan komposit karbon diaktipkeun + Nylon Prefilter * 2
Nyertakeun wewengkon: 70-120㎡ Max power: 145W
Tahap nyaring: Multi-tahap Wewengkon interception patogén: ≈20㎡ (permukaan intercept tunggal)
Ukuran mesin: 870 * 490 * 365 mm Fungsi: PM2.5 nilai real-time, layar rampa, kadali jauh, TUYA APP, indikator ngagantian filter hawa
Laju panyabutan virus: > 99,9% Laju panyabutan baktéri: >99,9%
Cvolume hawa irculating: 1000m³ / H UVC panjang gelombang: 254nm
Alaju punah baktéri alam: > 90% Okonsentrasi zona dina 1 jam: ≈0,005mg/m³
details
M30yingwen_05
M30yingwen_07
03

Mesin disinfecting hawa 1000m³ / H pikeun Pamakéan Kamar ageung

Pembersih hawa komérsial Tio2 filter UVC Lampu intercept virus

 

Rincian produk:

Tempat Asal Cina

Ngaran pabrik HK AIHOME

Sertifikasi CCC, CETL, PSE, KC, CE sareng seueur deui

Y1000 (10)
M30yingwen_02
M30yingwen_04

Pamayaran & Pengiriman barang

Jumlah Pemesanan Minimum: 20

Rincian bungkusan: bungkusan ékspor normal

Pangiriman Port: Ningbo / Shanghai

rinci gancang:

Ukuran produk: 870 * 490 * 365mm

Jenis: Sistem disinfeksi hawa

Wewengkon panutup: 70-120㎡

Prinsip disinfection: 254nm UVC + H13 leres HEPA + karbon diaktipkeun filter komposit * 2 + Nylon Prefilter * 2

kakuatan Max: 145W

Katerangan:

Pembersih hawa komérsial tiasa dianggo di sakola, kantor, hotél sareng sajabana.

Pemurni hawa kelas komérsial sareng produsén lampu UVC

Supplier System Disinfection Air Smart

YFJB-J-1200PRO (6)
YFJB-Y-1000 (2)
YFJB-J-1200PRO (9)

NAHA MILIH KAMI

1.Sertifikat

CE / CB / KC / CTEL / GS / CCC / BSCI / ROHS Certified ku organisasi-CA otoritatif, MOQ nyaeta 20GP.

2. Diversity Produk jeung Kualitas

Bisa ngahontal sterilization UV, HEPA, plasma, anion jsb 5 Tahap sterilization filtration pikeun imah, sakola, rumah sakit, kantor, hotél.aréa lumaku: 40-150 ㎡.

3. Urang Sunda

Panaliti sareng pamekaran mandiri, desain unik, teu aya résiko ngalanggar!!!

4. Produksi Cekap otomatis

Pabrik urang diadegkeun dina 2004, urang nangkeup automation sarta investasi pisan, Kami dina posisi alus pikeun nanganan proyék anjeun dina waktu anu singget tur nyadiakeun Anjeun sareng produk kualitas luhur.

5. OEM & ODM

Unggal taun kami nyiptakeun kreatif anyar pikeun nyumponan kabutuhan palanggan.Upami peryogi, kami bakal ngadaptarkeun NDA sareng anjeun pikeun ngajaga rusiah desain anjeun.

jasa ngaropéa

插头合图
遥控器合图

 

11111

  • saméméhna:
  • Teras: