Sertipikat internasional

Produk HK AIHOME seueur dianggo di sakuliah dunya kalayan sertifikasi internasional sapertos CE, RoHs, FCC sareng sajabana.

图片1

Dua fans bladeless kami ogé meunang reddot winner award 2020 sareng German IF design award 2019

截屏2021-04-10 上午11.50.41

HK AIHOME boga leuwih ti 300 hak cipta intelektual bebas, kaasup 25 patén-patén penemuan, leuwih ti 50 patén-patén internasional.

5