• Car Air Purifier with Multi-Layer Filtration System, Custom Car Air Purifier, OEM
  • Car Air Purifier with Multi-Layer Filtration System, Custom Car Air Purifier, OEM
  • Car Air Purifier with Multi-Layer Filtration System, Custom Car Air Purifier, OEM
  • Car Air Purifier with Multi-Layer Filtration System, Custom Car Air Purifier, OEM

Pembersih Udara Mobil sareng Sistem Saringan Multi-Lapisan, Pembersih Udara Mobil Adat, OEM

Modél: EPI802
MOQ: 5000
Nyucikeun hawa mobil portabel sareng sistem filtrasi multilayer ogé gaduh 2 panyesuaian laju angin, ngabersihan haseup gancang, fungsi bobo.Pembersih hawa mobil pinter tiasa nyaring haseup, kapang, baktéri sacara épéktip.Pembersih hawa mobil khusus sareng MOQ peryogi.

Rincian produk

Tag produk

空气净化器合图
Ngaran modél: EPI802 Tingkat bising: 45dB(A)
Pamakéan: Kamar tidur, ruang tamu sareng sajabana, teu kalebet kamar mandi Logo: logo brand Anjeun
tegangan dipeunteun: DC12V kakuatan: 6W
Haseup CADR(CFM): 10 Sukuran kamar anu dirobih (㎡): pamakéan mobil
Ukuran produk (mm): 220*220*70 Unit Beurat (kg): 0.8

Grosir nyucikeun hawa mobil, supplier nyucikeun hawa
Nyucikeun hawa khusus, nyucikeun hawa mobil pinter

Katerangan pondok:
Sistem filtrasi multilayer (saringan anu tiasa diumbah, saringan HEPA, saringan karbon diaktipkeun, ion négatip)
Dua setélan speed pareum, gancang clearance haseup, fungsi sare
catu daya port USB salaku pilihan
Cahaya peuting
Aromaterapi
Hiji speed setting pareum

car air purifier factory

Rincian produk:

Tempat Asal Cina
Ngaran pabrik HK AIHOME
Sertifikasi CCC, CETL, PSE, KC, CE sareng seueur deui

Pamayaran & Pengiriman barang

Kuantitas Pesen Minimum: 5000
Rincian bungkusan: bungkusan ékspor normal
Pangiriman Port: Ningbo / Shanghai

Katerangan

Kuantitas Pesen Minimum: 5000
Rincian bungkusan: bungkusan ékspor normal
Pangiriman Port: Ningbo / Shanghai

rinci gancang:

Ukuran produk: 220*220*70mm
Jenis: mobilnyucikeun hawa
Warna: ngaropéa
tegangan dipeunteun: DC12V
Tingkat bising: 45dB(A)
kakuatan: 6W

wholesale air purifier
car air purifier supplier

  • saméméhna:
  • Teras: