• Bladeless Tower Fan Purifier With HEPA Filter And WiFi Control, Air Purifier Bladeless Fan Manufacturer
  • Bladeless Tower Fan Purifier With HEPA Filter And WiFi Control, Air Purifier Bladeless Fan Manufacturer
  • Bladeless Tower Fan Purifier With HEPA Filter And WiFi Control, Air Purifier Bladeless Fan Manufacturer
  • Bladeless Tower Fan Purifier With HEPA Filter And WiFi Control, Air Purifier Bladeless Fan Manufacturer

Bladeless Tower Fan Purifier Jeung HEPA Filter Jeung WiFi Control, Air Purifier Bladeless Fan Produsén

Pembersih kipas munara bladeless ieu sareng saringan HEPA tiasa nerapkeun fungsi sterilisasi UVC sareng warna khusus numutkeun sarat palanggan.Salaku supplier kipas munara bladeless pangsaéna, kami nganggo bahan plastik pangsaéna - ABS pikeun ngahasilkeun produk kami pikeun mastikeun kualitas anu pangsaéna pikeun konsumén urang.

 

  • Pemurni hawa kipas bladeless kalayan saringan lapisan ganda saringan HEPA efisiensi tinggi sareng saringan karbon diaktipkeun.
  • Kipas kontrol Wifi sareng APP, ngadukung kontrol sora liwat bumi Echo sareng Goolge
  • Sterilisasi UVC mangrupikeun pilihan pilihan anu tiasa diterapkeun
  • Panel kontrol touch-sénsitip di luhur bisa dilarapkeun pikeun pilihan

 

MOQ:340 lembar

 

Rincian produk

Tag produk

25
Ngaran modél: SKJ-CR013F Bahan: Palastik - ABS
Pamakéan: Kamar tidur, ruang tamu sareng sajabana, teu kalebet kamar mandi Logo: logo brand Anjeun
Warna: Hideung&bodas;ngaropéa Panjang kabel: 1,5m / 1,8m
tegangan dipeunteun: DC 24V Gelar osilasi: 80±5°
Frékuénsi dipeunteun: 50Hz/60Hz Laju motor: 2800-8000rpm
Daya kaluaran: 35W Ukuran produk: 218 * 218 * 1047 mm
Ayeuna: 0.3A / 0.6A Laju hawa: 4,5m/s
Ukuran kotak kado: 275 * 275 * 1047 mm Ngamuat qty: 20GP:340/40GP:680/40HQ:800

Pembersih hawa kipas bladeless sareng saringan HEPA sareng kontrol Wifi, produsén kipas pembersih hawa

Fanless munara kipas pembersih hawa / HEPA filter bladeless kipas / produsén kipas nyucikeun hawa kalawan wifi conrol

air purifier and fan factory

Rincian produk:

Tempat Asal Cina

Ngaran pabrik HK AIHOME

KC, sertifikasi CE

Pamayaran & Pengiriman barang

Kuantitas Pesen Minimum: 340

Rincian bungkusan: bungkusan ékspor normal

Kamampuhan suplai: 2000pcs / poean

Pangiriman Port: Ningbo / Shanghai

Katerangan

Kipas munara bladeless niup angin alami kalayan purifikasi hawa ganda HEPA sareng saringan karbon diaktipkeun;

Fanless munara kipas nyucikeun hawa bisa nerapkeun UVC sterilization (pikeun pilihan);

Kipas wifi pinter tiasa dikontrol ku Aplikasi, ngadukung kontrol sora ngalangkungan Echo sareng bumi Google

rinci gancang:

Ukuran produk: 218 * 218 * 1047mm

Tipe: Tower Bladeless Fan Purifier

Warna: Hideung & bodas / ngaropéa

tegangan dipeunteun: DC 24V

Bahan: ABS

Frékuénsi dipeunteun: 50Hz / 60Hz

Kaluaran kakuatan: 35W

Best Floor Fan
Without Blades Fan
HEPA filter fan supplier
wholesale tower fan
HEPA filter manufacturer
air purifier fan factory
tower fan manfacturer

  • saméméhna:
  • Teras: