• Bladeless Tower Fan Floor Installation Customizable Detachable Cooling Orient Stand Fan With No Blades
  • Bladeless Tower Fan Floor Installation Customizable Detachable Cooling Orient Stand Fan With No Blades
  • Bladeless Tower Fan Floor Installation Customizable Detachable Cooling Orient Stand Fan With No Blades
  • Bladeless Tower Fan Floor Installation Customizable Detachable Cooling Orient Stand Fan With No Blades
  • Bladeless Tower Fan Floor Installation Customizable Detachable Cooling Orient Stand Fan With No Blades
  • Bladeless Tower Fan Floor Installation Customizable Detachable Cooling Orient Stand Fan With No Blades

Bladeless Tower Fan Lantai Instalasi Customizable Detachable Cooling Orient Stand Fan Jeung No Wilah

Tilu-bagian anyarDesain kipas munara tanpa daun, diideuan ku pagoda oriental anu misterius, sederhana sareng elegan.Kaanehanna aya dina penampilan anu ramping, bilah disumputkeun sareng aliran hawa anu lancar.

 

1. kontrol calakan: ngarojong kadali speaker sora pinter kayaning Tuya Smart, Tmall Genie, Amazon, jsb.

2. sterilisasi hawa bakusarta purifikasi modul jeung LCD tampilan digital, touch pinter dina luhur, sahingga operasi gampang, cocog pikeun sagala umur.

3. Konfigurasi multifungsi: kalawan lampu atmosfir peuting jeung angin sare, aliran hawa lemes jeung ramah-kulit lamun kipas stand leafless works.Hidden kipas wilah, aman tur efisien.

4. Desain portabel: Desain tilu-tahap kipas bladeless bisa dipasang na unloaded di will, tur bisa dipaké dina desktop jeung taneuh.

   

MOQ: 100 lembar

Rincian produk

Tag produk

bladeless fan
Stand Fan
Tower Fan
Ngaran Produk Langsing Tower Bladeless Fan Bahan Plastik ABS
Warna Disaluyukeun motor DC-motor (kalayan patén)
Fungsi Niiskeun Kontrol Kadali jauh / wifi & aplikasi
Tegangan dipeunteun DC24V Laju hawa 4,5m/s
Panjang kabel 1,5m / 1,8m Laju motor: 2800-7300rpm
NWGW 2,6 / 4,4 kg Logo: adat

Fungsi Achievable

Sterilisasi UV

bladeless tower fan

1-8H Timer

home bladeless fan

Control calakan

leafless stand fan

Tempat Asalna: CinaNgaran pabrik: HK AIHOMESertifikasi:  KC, CE.jsb

Modél swasta:Sumuhunpamayaran:L/C T/TKamampuhan suplai:2000 potongan / poean

Port pangiriman:Ningbo/ShanghaiAdat :Logo / warna / bungkusan / colokan

NAHA MILIH KAMI

1.Sertifikat

CE / CB / KC / CTEL / GS / CCC / BSCI / ROHS Certified ku organisasi-CA otoritatif, MOQ nyaeta 20GP.

2. Diversity Produk jeung Kualitas

Bisa ngahontal purifikasi hawa, sterilization UV, pemanasan, humidification jeung fungsi séjén.

Bantalan Jepang diimpor, umur panjang, ABS sareng bahan tahan seuneu, kalayan suhu tahan seuneu 260 °

3. Urang Sunda

Panaliti sareng pamekaran mandiri, desain unik, teu aya résiko ngalanggar!!!

4. Produksi Cekap otomatis

Pabrik urang diadegkeun dina 2004, urang nangkeup automation sarta investasi pisan, Kami dina posisi alus pikeun nanganan proyék anjeun dina waktu anu singget tur nyadiakeun Anjeun sareng produk kualitas luhur.

5. OEM & ODM

Unggal taun kami nyiptakeun kreatif anyar pikeun nyumponan kabutuhan palanggan.Upami peryogi, kami bakal ngadaptarkeun NDA sareng anjeun pikeun ngajaga rusiah desain anjeun.

jasa ngaropéa

lQDPDhrboniZ1DnMyM0CALBO7LZXv4f-lgGVF5oLABIA_512_200
lQDPDhrbonkyaa3MyM0CALCRkyfP2qYnrwGVF5osQGoA_512_200

 

fan

  • saméméhna:
  • Teras: