• Bladeless Tower Fan, Cooling Tower Fan With Remote Control, 8 Hours Sleep Timer And 9 Speed Adjustment With LED Touch Screen Control
  • Bladeless Tower Fan, Cooling Tower Fan With Remote Control, 8 Hours Sleep Timer And 9 Speed Adjustment With LED Touch Screen Control
  • Bladeless Tower Fan, Cooling Tower Fan With Remote Control, 8 Hours Sleep Timer And 9 Speed Adjustment With LED Touch Screen Control

Kipas Menara Bladeless, Kipas Menara Sejuk Sareng Kontrol Jauh, Timer Saré 8 Jam sareng Penyesuaian Kacepetan 9 Kalayan Kontrol Layar Toél LED

Kipas munara tanpa sabeulah pikeun kamar anu tiasa niup hawa tiis sareng nyaluyukeun laju 1-9 laju hawa pikeun pilihan.Salaku tambahan, salaku produsén kipas bladeless, kami komitmen pikeun ngahasilkeun kipas bladeless pangsaéna pikeun konsumén urang ku nyumponan kabutuhanana.

 

  • kipas munara cooling bladeless dasar pikeun kamar kalawan 3 modeu gawé angin kuat, angin alam jeung angin sare;
  • layar toél LED, kadali jauh jeung 8 jam timer sare jeung 80 derajat osilasi mawa imah sirkulasi hawa seger;
  • noise lemah sareng produk ramah lingkungan, gampang pikeun ngabersihan;
  • fungsi tambahan bisa dilarapkeun nurutkeun sarat customer, kayaning wifi jeung UV

 

MOQ: 400 lembar

 

Rincian produk

Tag produk

HK Crossbow Bladeless Fan OEM
Ngaran modél: SKJ-CR010 Bahan: Palastik - ABS
Pamakéan: Kamar tidur, ruang tamu sareng sajabana, teu kalebet kamar mandi Logo: logo brand Anjeun
Warna: Hideung&bodas;ngaropéa Panjang kabel: 1,5m / 1,8m
tegangan dipeunteun: 220-240V / 110-120V Gelar osilasi: 80±5°
Frékuénsi dipeunteun: 50Hz/60Hz Laju motor: 2800-7300rpm
Daya kaluaran: 26W Laju hawa: 4,5m/s
Ayeuna: 0,25A / 0,45A Ukuran produk: 230 * 230 * 960 mm
Ukuran kotak kado: 255 * 255 * 1010mm Ngamuat qty: 20GP:400/40GP:880/40HQ:1050

Kipas munara bladeless sareng kadali jauh, 8 jam sare sareng 9 adjustment kagancangan sareng kontrol layar toél LED

Slim Tower Bladeless Fan/non-blade tower fan/oscillating tower fan with remote control, 8 jam sleep timer and speed adjustment with LED touch screen control

cooling fan manufacturer

Rincian produk:

Tempat Asal Cina

Ngaran pabrik HK AIHOME

Sertifikasi CCC; CETL; KC; CB; CE; GS

Pamayaran & Pengiriman barang

Jumlah Pemesanan Minimum: 400

Rincian bungkusan: bungkusan ékspor normal

Kamampuhan suplai: 2000pcs / poean

Pangiriman Port: Ningbo / Shanghai

custom tower fan
bladeless fan supplier

rinci gancang:

Ukuran produk: 230 * 230 * 960mm

Tipe: Tower Bladeless Fan

Warna: Hideung & bodas / ngaropéa

tegangan dipeunteun: 220-240V / 110-120V

Bahan: ABS

Frékuénsi dipeunteun: 50Hz / 60Hz

Kaluaran kakuatan: 26W

Laju hawa: 4.5m/s

Katerangan

Angin alami tanpa daun, réduksi bising multi-lapisan pikeun ngirangan bising sacara efektif nyegah bising mangaruhan bobo

Tampilan layar toél LED sacara real-time gear sareng kaayaan waktos, masihan anjeun pangalaman keren anu manusiawi

kipas nangtung ditempatkeun pageuh, puseur gravitasi chassis nyaeta méja tur teu oyag

leafless fan factory
tower fan price
oscillating tower fan supplier
led fan factory

  • saméméhna:
  • Teras: