• Bladeless Table Fan With Aroma Diffuser Box Factory Customized Bladeless Desk Fan New Release
  • Bladeless Table Fan With Aroma Diffuser Box Factory Customized Bladeless Desk Fan New Release
  • Bladeless Table Fan With Aroma Diffuser Box Factory Customized Bladeless Desk Fan New Release
  • Bladeless Table Fan With Aroma Diffuser Box Factory Customized Bladeless Desk Fan New Release
  • Bladeless Table Fan With Aroma Diffuser Box Factory Customized Bladeless Desk Fan New Release

Bladeless Table Fan Jeung Aroma Diffuser Box Factory ngaropéa Bladeless Desk Fan Kaluaran Anyar

Nganggo kipas crossbow merek SKJ-CR100 Ionizer, unggal napas hawa anu anjeun hirup seger sareng amis.Sambungkeun ka speaker pinter Amazon, kadali sora jauh, kipas méja cooling bladeless portabel ieu bakal ngamurnikeun hawa jero ruangan.

 

1.Custom removable handap, dua métode panempatan dina arah horizontal sarta vertikal.

2.Built-di kotak aromatherapyjanten diffuser aroma.

3.plasma hawa sterilizationjeung modul purifikasi, sterilization hawa plasma nyata: purifikasi haseup, bau, jeung partikel airborne leutik, kayaning lebu rupa, sari jeung dander piaraan.

4.Driven ku motor DC dual, angin kuat sarta noise low.

5.ngadukung kadali speaker sora pinter sapertos Tuya Smart, Tmall Genie, Amazon, jsb.

MOQ: 100 Potongan

Rincian produk

Tag produk

Ngaran produk: kipas meja bladeless

Bahan: Plastik ABS

Motor: motor DC ganda (2800-8000rpm)

Kontrol: Kadali jauh / wifi & aplikasi

Tegangan dipeunteun: DC12V

Laju hawa: 3.0m/s

Panjang kabel: 1,5m / 1,8m

Laju motor:

NWGW: 1,9 / 2,3 kg

 

bladeless desk fan
portable table fan

Ngaran Produk:

Bladeless Meja Fan

Bahan:

Plastik ABS

warna:

Disaluyukeun

motor:

Motor DC ganda (kalayan patén)

fungsi:

Plasma (opsional)

Kontrol

Kadali jauh / wifi & aplikasi

Tegangan dipeunteun

DC12V

Laju hawa

3,0m/s

Panjang kabel:

1,5m / 1,8m

Laju motor:

2800-8000rpm

NWGW:

1,9 / 2,3 kg

Logo:

adat

 

Ionizer fans
smart fan
bladeless cooling table fan

Fungsi Achievable

plasma air sterilization
100详情页定稿_05

Tempat Asalna: Cina

Ngaran pabrik: HK AIHOME

Sertifikasi:  KC, CE jsb

Modél swasta:Sumuhun

pamayaran:L/C T/T

Kamampuhan suplai:2000 potongan / poean

Port pangiriman:Ningbo/Shanghai

Adat :Logo / warna / bungkusan / colokan

NAHA MILIH KAMI

1.Sertifikat

CE / CB / KC / CTEL / GS / CCC / BSCI / ROHS Certified ku organisasi-CA otoritatif, MOQ nyaeta 20GP.

2. Diversity Produk jeung Kualitas

Bisa ngahontal purifikasi hawa, sterilization UV, pemanasan, humidification jeung fungsi séjén.

Bantalan Jepang diimpor, umur panjang, ABS sareng bahan tahan seuneu, kalayan suhu tahan seuneu 260 °

3. Urang Sunda

Panaliti sareng pamekaran mandiri, desain unik, teu aya résiko ngalanggar!!!

4. Produksi Cekap otomatis

Pabrik urang diadegkeun dina 2004, urang nangkeup automation sarta investasi pisan, Kami dina posisi alus pikeun nanganan proyék anjeun dina waktu anu singget tur nyadiakeun Anjeun sareng produk kualitas luhur.

5. OEM & ODM

Unggal taun kami nyiptakeun kreatif anyar pikeun nyumponan kabutuhan palanggan.Upami peryogi, kami bakal ngadaptarkeun NDA sareng anjeun pikeun ngajaga rusiah desain anjeun.

jasa ngaropéa

lQDPDhrbonkyaa3MyM0CALCRkyfP2qYnrwGVF5osQGoA_512_200
desk fan

 

fan

  • saméméhna:
  • Teras: