• Bladeless Heater Fan With Temperature Setting, Best Heating Tower Fan, Tower Fan Supplier
  • Bladeless Heater Fan With Temperature Setting, Best Heating Tower Fan, Tower Fan Supplier
  • Bladeless Heater Fan With Temperature Setting, Best Heating Tower Fan, Tower Fan Supplier
  • Bladeless Heater Fan With Temperature Setting, Best Heating Tower Fan, Tower Fan Supplier

Bladeless manaskeun Fan Jeung Setélan Suhu, Pangalusna pamanas Tower Fan, Munara Fan Supplier

Kipas munara kalayan pemanasan sareng penyejukan disayogikeun ku supplier kipas menara pangsaéna di China, harga kipas munara anu tiasa dirunding.Pemanas kipas menara khusus ieu sareng fungsi pendinginan sareng pemanasan gabungan mangrupikeun kipas menara online anu pangsaéna.

 

  • Bladeless kipas manaskeun kalawan cooling sarta pemanasan fungsi digabungkeun
  • Kipas Wifi sareng Wifi sareng Kontrol aplikasi ngadukung kontrol sora ngalangkungan Echo sareng bumi Google
  • Pemanas kipas menara khusus tiasa nyaluyukeun warna sareng nerapkeun fungsi pilihan, sapertos sterilisasi UVC
  • Kipas panas sareng tiis kalayan desain kaamanan, otomatis pareum nalika dijungjung
  • Perlindungan suhu lingkungan
  • Kipas hawa panas sareng pangaturan suhu, 1°C-30°C

 

MOQ: 330 lembar

 

Rincian produk

Tag produk

25
Ngaran modél: SKJ-CR018H Bahan: Palastik - ABS
Pamakéan: Kamar tidur, ruang tamu sareng sajabana, teu kalebet kamar mandi Logo: logo brand Anjeun
Setélan suhu pemanasan: 1°C - 30°C Setélan timer: 1-8H
Warna: Hideung&bodas;ngaropéa Panjang kabel: 1,5m / 1,8m
tegangan dipeunteun: 220-240V / 110-120V Gelar osilasi: 80±5°
Frékuénsi dipeunteun: 50Hz/60Hz Laju motor: 2800-7300rpm
Daya kaluaran: 1800W(H)/30W(C) Laju hawa: 4,2m/s
Ayeuna: 8A/12A Ukuran produk: 235 * 235 * 1010mm
Ukuran kotak kado: 288 * 288 * 1073 mm Ngamuat qty: 20GP:330/40GP:660/40HQ:785

Bladeless Wifi Fan manaskeun kalawan setting hawa sarta kadali jauh, supplier kipas munara

Kipas munara kalayan pemanasan sareng penyejukan / kipas hawa panas / kipas menara pemanasan, kipas menara khusus sareng pangaturan suhu, kipas menara borongan

bladeless heater fan manufacturer

Rincian produk:

Tempat Asal Cina

Ngaran pabrik HKAIHOME

Sertifikasi CCC, PSE, KC, CE, CETL

Pamayaran & Pengiriman barang

Kuantitas Pesen Minimum: 330

Rincian bungkusan: bungkusan ékspor normal

Kamampuhan suplai: 2000pcs / poean

Pangiriman Port: Ningbo / Shanghai

rinci gancang:

Ukuran produk: 235 * 235 * 1010mm

Tipe: Tower Bladeless Fan

Warna: Hideung & bodas / ngaropéa

tegangan dipeunteun: 220-240V / 110-120V

Bahan: ABS

Frékuénsi dipeunteun: 50Hz / 60Hz

Kaluaran kakuatan: 1800W(H)/30W(C)

Laju hawa: 4.2m/s

Katerangan

Kipas munara bladeless langkung aman

Kipas Wifi sareng kadali jauh, henteu kedah ngadeukeutan desain anu langkung intim

heating tower fan supplier
tower fan price
wholesale led fan

  • saméméhna:
  • Teras: