• Bladeless fan with Remote Control and Air Purifier, Air Speed Adjustable, Custom Tower Fan
  • Bladeless fan with Remote Control and Air Purifier, Air Speed Adjustable, Custom Tower Fan
  • Bladeless fan with Remote Control and Air Purifier, Air Speed Adjustable, Custom Tower Fan
  • Bladeless fan with Remote Control and Air Purifier, Air Speed Adjustable, Custom Tower Fan

Kipas Bladeless sareng Kadali Jauh sareng Pemurni Udara, Laju Udara Disesuaikeun, Kipas Menara Adat

Kipas bladeless sareng nyucikeun hawa tiasa nyaluyukeun laju hawa sareng ngadukung wifi sareng kontrol sora, sacara otomatis ngawaskeun tampilan nilai suhu / kalembaban kamar.Kipas pembersih hawa tanpa blade khusus tiasa nerapkeun lampu UVC.

 

● kipas Bladeless kalawan nyucikeun hawa.

● mode Otomatis: speed hawa bakal robah sakumaha per suhu kamar.

● Rojongan smartphone & App kontrol, éta ogé ngarojong kontrol sora via Amazon Echo / Google home / Sir (pikeun pilihan).

● UVC LED sterilization pikeun pilihan, sarta lampu uv sanitiser bisa ngaleungitkeun 90% tina paling virus, baktéri airborne jeung kapang.

● Diwangun-di generator ion mun Kaluaran nepi ka 300.000 PCS / cm ^3 négatip ion-output pikeun ngabersihan hawa (pikeun pilihan).

● Kalawan fungsi memori pikeun ngagantian filter.

● 1-8H timer off setting, 1-9 setting speed hawa, model sare / mode kuat (beroperasi dina kadali jauh).

 

MOQ:460 lembar

Rincian produk

Tag produk

25
Ngaran modél: SKJ-CR028 Bahan: Palastik - ABS
Pamakéan: Kamar tidur, ruang tamu sareng sajabana, teu kalebet kamar mandi Logo: logo brand Anjeun
Warna: Hideung&bodas;ngaropéa Panjang kabel: 1,5m / 1,8m
Daya kaluaran: 35W Gelar osilasi: 80±5°
NW/GW: 3,5 / 5,0 kg Laju motor: 2600-7000rpm±100
Laju hawa: 4,6m / s Ukuran produk: 235 * 235 * 810mm
Ukuran kotak kado: 865 * 290 * 265 mm Ngamuat qty: 20GP:460/40GP:920/40HQ:1043

Laju hawa kipas fanless adjustable kalawan kadali jauh jeung setting timer, OEM

HEPA filter kipas bladeless custom, rojongan wifi sarta App kontrol, fanless pabrik kipas

 

Rincian produk:

Tempat Asal Cina

Ngaran pabrik HK AIHOME

Sertifikasi sagala jinis sertipikat

 

Pamayaran & Pengiriman barang

Kuantitas Pesen Minimum: 460

Rincian bungkusan: bungkusan ékspor normal

Kamampuhan suplai: 2000pcs / poean

Pangiriman Port: Ningbo / Shanghai

 

rinci gancang:

Ukuran produk: 235 * 235 * 810mm

Tipe: Tower Bladeless Fan Purifier

Warna: Hideung & bodas / ngaropéa

tegangan dipeunteun: DC 24V

Bahan: ABS

Laju hawa: 4.6m/s

Kaluaran kakuatan: 35W

 

Katerangan

Kipas bladeless sareng saringan H13 tiasa ngaleungitkeun 99,7% upami alérgi / polutan / lebu sakedik 0,3 mikron ti bumi anjeun.

Kipas tanpa daun kalayan aliran hawa anu kuat sareng sistem motor Turbo sareng desain torowongan gerakan hawa ganda.


  • saméméhna:
  • Teras: