• Bladeless Fan With Heater And Air Purification Function, HEPA Filter Oscillation Tower Fan, Tower Fan Supplier
  • Bladeless Fan With Heater And Air Purification Function, HEPA Filter Oscillation Tower Fan, Tower Fan Supplier
  • Bladeless Fan With Heater And Air Purification Function, HEPA Filter Oscillation Tower Fan, Tower Fan Supplier
  • Bladeless Fan With Heater And Air Purification Function, HEPA Filter Oscillation Tower Fan, Tower Fan Supplier
  • Bladeless Fan With Heater And Air Purification Function, HEPA Filter Oscillation Tower Fan, Tower Fan Supplier
  • Bladeless Fan With Heater And Air Purification Function, HEPA Filter Oscillation Tower Fan, Tower Fan Supplier

Kipas Bladeless Kalayan Pemanas sareng Fungsi Pemurnian Udara, HEPA Filter Osilasi Menara Kipas, Pemasok Kipas Menara

Pembersih hawa sareng kipas manaskeun sareng saringan HEPA ngandung panyaring hawa sareng fungsi kipas didamel ku supplier kipas pembersih hawa pangsaéna.Kipas ieu sareng saringan hawa kalayan laju anu tiasa diatur sareng setting suhu tiasa niup hawa tiis sareng panas.

 

  • Kipas menara osilasi kalayan nyucikeun hawa sareng fungsi kipas
  • sterilization UVC bisa dilarapkeun nurutkeun pangabutuh customer
  • Kipas sareng saringan hawa ngandung saringan HEPA sareng saringan karbon diaktipkeun
  • Kipas panas kalayan panyalindungan suhu ambient
  • Pembersih hawa kipas menara tina fungsi gabungan pendingin sareng pemanasan
  • Kipas panas tiis tiasa dianggo dina usum naon waé

 

MOQ:330 lembar

 

Rincian produk

Tag produk

25
Ngaran modél: SKJ-CR019H Bahan: Palastik - ABS
Pamakéan: Kamar tidur, ruang tamu sareng sajabana, teu kalebet kamar mandi Logo: logo brand Anjeun
Setélan suhu pemanasan: 1°C - 30°C Setélan timer: 1-8H
Warna: Hideung&bodas;ngaropéa Panjang kabel: 1,5m / 1,8m
tegangan dipeunteun: 220-240V / 110-120V Gelar osilasi: 80±5°
Frékuénsi dipeunteun: 50Hz/60Hz Laju motor: 3300-7300rpm
Daya kaluaran: 2000W(H)/45W(C) Ukuran produk: 230 * 230 * 986mm
Ayeuna: 8A/12A Laju hawa: 4,5m/s
Ukuran kotak kado: 288 * 288 * 1073 mm Ngamuat qty: 20GP:330/40GP:660/40HQ:785

Nyucikeun hawa sareng kipas manaskeun, HEPA filter menara kipas supplier

Pembersih hawa kipas munara / kipas kalayan saringan hawa / kipas panas tiis kalayan setting suhu, pabrik kipas pembersih hawa

A0CE9066-CC96-471c-9DCE-775132957C80

Rincian produk:

Tempat Asal Cina

Ngaran pabrik HK AIHOME

Sertifikasi CCC, CETL, PSE, KC, CE

Pamayaran & Pengiriman barang

Kuantitas Pesen Minimum: 330

Rincian bungkusan: bungkusan ékspor normal

Kamampuhan suplai: 2000pcs / poean

Pangiriman Port: Ningbo / Shanghai

Katerangan

Nyucikeun hawa sareng kipas manaskeun, 6 méter jarak angin ngamurnikeun sadayana bumi

Kipas sareng saringan hawa ngagabungkeun fungsi nyucikeun hawa sareng kipas manaskeun

Kipas saringan HEPA tiasa dianggo dina sababaraha skénario

rinci gancang:

Ukuran produk: 230 * 230 * 986mm

Tipe: Tower Bladeless Fan

Warna: Hideung & bodas / ngaropéa

tegangan dipeunteun: 220-240V / 110-120V

Bahan: ABS

Frékuénsi dipeunteun: 50Hz / 60Hz

Kaluaran kakuatan: 2000W(H)/45W(C)

Laju hawa: 4.5m/s

no leaf fan factory
1

  • saméméhna:
  • Teras: