• Best Home Dehumidifier For Home Basement Water 12L Easy Home Dehumidifier Reusable Dehumidifier For Personal
  • Best Home Dehumidifier For Home Basement Water 12L Easy Home Dehumidifier Reusable Dehumidifier For Personal
  • Best Home Dehumidifier For Home Basement Water 12L Easy Home Dehumidifier Reusable Dehumidifier For Personal

Dehumidifier Imah Pangalusna Pikeun Cai Basement Imah 12L Dehumidifier Imah Gampang Dehumidifier Reusable Pikeun Pribadi

Dehumidifier interior leutik HKAIHOME anu nembé diluncurkeun nyaéta multi-tujuan, sanés ngan ukur pikeun dehumidification.Fungsi mimiti hiji-konci otomatis dehumidify, ku kituna sakabeh imah gancang garing;12L kapasitas dehumidification poean, kagaringan aya di fingertips anjeun;drying gancang baju dina usum hujan ngidinan Anjeun pikeun pamit ka dampness.

Ringkesan

1. Tangki cai ngagaduhan kapasitas 2L, anu tiasa dianggo sadinten

2. Brushless motor, noise low salila operasi, dehumidification otomatis dina mode sare

3. Dehumidification Refrigerant, suplai hawa tiis, ngamajukeun aliran hawa, sarta tetep hawa indoor garing

4. Cocog jeung rupa-rupa lingkungan kompléks, beurat leutik, struktur kompak, sarta hemat spasi

5. Narima kustomisasi produk jeung logo print, sarta jadi produk ekslusif Anjeun

Rincian produk

Ngaran Produk:

Dehumidifier Imah(D031)

Bahan:

Plastik ABS

warna:

Disaluyukeun

Kamampuh Dehumidifying:

10-12L / Poé

fungsi:

Adjustable Humidistat

Timer / Noise

24H/≤38dB

Tegangan dipeunteun

AC220-240V / 50HZ

Thermostat Range (℃)

5-35

Refrigerant:

R290

Ukuran Kamar

8-15m²

NWGW:

10/11 kg

Logo:

adat

Rincian produk

Tag produk

Ngaran produk: Imah Dehumidifier

Bahan: Plastik ABS

Kamampuh Dehumidifying:10-12L / Poé

Timer/Noise: 24H/≤38dB

Tegangan dipeunteun: AC220-240V / 50HZ

Thermostat Range (℃): 5-35 ℃

Refrigerant: R290

NWGW: 10/11 kg

dehumidifier air conditioner
small room dehumidifier

NAHA MILIH KAMI

1.Sertifikat

CE / CB / KC / CTEL / GS / CCC / BSCI / ROHS Certified ku organisasi-CA otoritatif, MOQ nyaeta 20GP.

2. Diversity Produk jeung Kualitas

Bisa ngahontal penampilan béda, kapasitas dehumidification, fungsi purifikasi hawa tambahan.

Kompresor merek Jepang anu diimpor, ibun otomatis di handap suhu suhu, gagang anu dipasang sareng roda universal anu gerak di handapeun.

3. Urang Sunda

Panaliti sareng pamekaran mandiri, desain unik, teu aya résiko ngalanggar!!!

4. Produksi Cekap otomatis

Pabrik urang diadegkeun dina 2004, urang nangkeup automation sarta investasi pisan, Kami dina posisi alus pikeun nanganan proyék anjeun dina waktu anu singget tur nyadiakeun Anjeun sareng produk kualitas luhur.

5. OEM & ODM

Unggal taun kami nyiptakeun kreatif anyar pikeun nyumponan kabutuhan palanggan.Upami peryogi, kami bakal ngadaptarkeun NDA sareng anjeun pikeun ngajaga rusiah desain anjeun.

Ngaran Produk:

Dehumidifier Imah(D031)

Bahan:

Plastik ABS

warna:

Disaluyukeun

Kamampuh Dehumidifying:

10-12L / Poé

fungsi:

Adjustable Humidistat

Timer / Noise:

24H/≤38dB

Tegangan dipeunteun

AC220-240V / 50HZ

Thermostat Range (℃):

5-35

Refrigerant:

R290

Ukuran Kamar:

8-15m²

NWGW:

10/11 kg

Logo:

adat

 

Fungsi Achievable

jasa ngaropéa

compact dehumidifier
humidifier and dehumidifier

Tempat Asalna: Cina

Ngaran pabrik: HK AIHOME

Sertifikasi:  KC, CE jsb

Modél swasta:Sumuhun

pamayaran:L/C T/T

Kamampuhan suplai:2000 potongan / poean

Port pangiriman:Ningbo/Shanghai

Adat :Logo / warna / bungkusan / colokan

36
desk fan

 

37

  • saméméhna:
  • Teras: