• Best Dehumidifier for Basement, Commercial Dehumidifier, dehumidifier supplier, OEM
  • Best Dehumidifier for Basement, Commercial Dehumidifier, dehumidifier supplier, OEM
  • Best Dehumidifier for Basement, Commercial Dehumidifier, dehumidifier supplier, OEM
  • Best Dehumidifier for Basement, Commercial Dehumidifier, dehumidifier supplier, OEM

Dehumidifier pangalusna pikeun Basement, Dehumidifier komérsial, supplier dehumidifier, OEM

MOQ: 524
Dehumidifier pangalusna pikeun basement kalawan desain kompak tur elegan, nyadiakeun R290 refrigerant panyalindungan lingkungan.Mesin Dehumidifier tiasa dianggo pikeun kamar mandi kalayan peryogi MOQ.

 

Katerangan pondok:
Bisa dipaké dina rentang suhu 5-32 ℃
R290 panyalindungan lingkungan refrigerant
Desain inovatif, kompak sareng elegan
Otomatis pareum nalika tanki cai pinuh
Caster pilihan, pikeun gerakan gampang
Dehumidifying kuat
Kalayan kontrol kalembaban
Panel kontrol éléktronika

Rincian produk

Tag produk

除湿机

Modél

PD10-SAE

10L / dinten

PD12-SAE

12L / dinten

PD16-SAE

16L / dinten

PD20-SAE

20L / dinten

Ngaleungitkeun Uap (30 ℃ RH80%) 220-240V 50Hz 220-240V 50Hz 220-240V 50Hz 220-240V 50Hz
Kontrol defrost kipas angin kipas angin kipas angin kipas angin
Tingkat bising 40dBA 40dBA 42dBA 44dBA
Volume hawa 115m³ / h 115m³ / h 128m³ / h 135m³ / h
Konsumsi kakuatan (W) 170 200 340 420
Ngajalankeun arus 0.8A 1.2A 1.8A 2.0A
Kapasitas tanki cai 2,5 liter 2,5 liter 2,5 liter 2,5 liter
Temp.Rentang pikeun pamakéan 5 ℃ -35 ℃ 5 ℃ -35 ℃ 5 ℃ -35 ℃ 5 ℃ -35 ℃
Refrigerant R290 R290 R290 R290
Ukuran Unit (WxDxH mm) 365*215*490 365*215*490 365*215*490 365*215*490
Ukuran bungkusan (WxDxH mm) 365*265*530 365*265*530 365*265*530 365*265*530
Beurat bersih (KG) 11,5kg 12,5kg 13,2kg 13,5kg
Beurat kotor (KG) 12,5kg 13,5kg 14,2 kg 14,5kg
Jumlah muatan (20GP/40GP/40HQ) 524/1080/1340pcs 524/1080/1340pcs 524/1080/1340pcs 524/1080/1340pcs

Dehumidifier komérsial kalawan panel kontrol electronica, supplier dehumidifier komérsial
Grosir dehumidifier noise rendah

wholesale dehumidifier
dehumidifier manufacturer
custom intelligent dehumidifier
dehumidifier factory

Rincian produk:
Tempat Asal Cina
Ngaran pabrik HK AIHOME
Sertifikasi CCC, CETL, CE, GS, CB sareng seueur deui

Pamayaran & Pengiriman barang
Kuantitas Pesen Minimum: 524
Rincian bungkusan: bungkusan ékspor normal
Pangiriman Port: Ningbo / Shanghai

rinci gancang:
panyabutan Uap (30 ℃ RH80%): 10-20L / poé
Kontrol defrost: kipas
Tingkat noise: 40-44dBA
Volume hawa: 115-135m³ / h
Konsumsi kakuatan: 170-420W
Ngajalankeun ayeuna: 0.8-2A
Kapasitas tank cai: 2.5Liter

Katerangan:
Dehumidifier pangalusna pikeun basement, ngaleupaskeun Uap
Dehumidifier pikeun pangkeng


  • saméméhna:
  • Teras: