• Air Purifier Bladeless Fan With HEPA Filter, Best Cooling Fan For Bedroom, Custom Fanless Fan
  • Air Purifier Bladeless Fan With HEPA Filter, Best Cooling Fan For Bedroom, Custom Fanless Fan
  • Air Purifier Bladeless Fan With HEPA Filter, Best Cooling Fan For Bedroom, Custom Fanless Fan
  • Air Purifier Bladeless Fan With HEPA Filter, Best Cooling Fan For Bedroom, Custom Fanless Fan
  • Air Purifier Bladeless Fan With HEPA Filter, Best Cooling Fan For Bedroom, Custom Fanless Fan

Air Purifier Bladeless Fan Jeung HEPA Filter, Cooling Fan pangalusna Pikeun pangkeng, Custom Fanless Fan

Pilihan pangsaéna pikeun kipas sepi pikeun kamar tidur kusabab tingkat bisingna rendah 55db.Sumawona, kipas pembersih hawa ieu mangrupikeun kipas cooler hawa anu hemat daya, kakuatan kaluaran 35W anu kirang ti 1 ° sadinten.

 

  • Kipas bladeless sareng pembersih hawa 2 in 1
  • Kipas saringan HEPA, sacara efektif nyaring partikel pikeun nolak polusi
  • Kipas Wifi ngadukung Wifi sareng kontrol App via Echo sareng bumi Google
  • sterilization UVC bisa dilarapkeun pikeun pilihan
  • Kipas ranjang kalayan tingkat bising rendah 55db
  • Kontrol touch-sensitip sareng tampilan digital

 

MOQ:400 lembar

 

Rincian produk

Tag produk

25
Ngaran modél: SKJ-CR020 Bahan: Palastik - ABS
Pamakéan: Kamar tidur, ruang tamu sareng sajabana, teu kalebet kamar mandi Logo: logo brand Anjeun
Warna: Hideung&bodas;ngaropéa Panjang kabel: 1,5m / 1,8m
tegangan dipeunteun: DC 24V Gelar osilasi: 80±5°
Laju hawa: 4,5m/s Laju motor: 2600-7300rpm
Daya kaluaran: 35W Ukuran produk: 310 * 230 * 592 mm
Ukuran kotak kado: 705 * 355 * 265 mm Ngamuat qty: 20GP:400/40GP:880/40HQ:970

Fans sepi pikeun pangkeng jeung fungsi nyucikeun hawa, kipas ranjang pangalusna, kipas kipas suppliers

HEPA filter bladeless kipas / hawa cleaner kipas / kipas fanless kalawan HEPA filter, pabrik kipas bladeless

Rincian produk:

Tempat Asal Cina

Ngaran pabrik HK AIHOME

Sertifikasi CCC, CE, ROHS, CARB, CETL, PSE, WEEE

Pamayaran & Pengiriman barang

Jumlah Pemesanan Minimum: 400

Rincian bungkusan: bungkusan ékspor normal

Kamampuhan suplai: 2000pcs / poean

Pangiriman Port: Ningbo / Shanghai

Fan With Air Filter
Best Bladeless Fan

rinci gancang:

Ukuran produk: 310 * 230 * 592mm

Tipe: Tower Bladeless Fan

Warna: Hideung & bodas / ngaropéa

tegangan dipeunteun: DC 24V

Bahan: ABS

Kaluaran kakuatan: 35W

Laju hawa: 4.5m/s

Katerangan

Kipas tanpa kipas khusus sareng saringan HEPA tiasa nerapkeun pungsi opsional

Kipas sepi pikeun pangkeng kalayan laju hawa anu tiasa diatur sareng kadali jauh

kipas filter HEPA pikeun ngabersihan hawa kamar

Air Purifier And Fan
Air Filter Fan

  • saméméhna:
  • Teras: