• Air Purifier And Heater Fan With Remote, Hot And Cold Fan Air Purifier, Bladeless Fan Factory
  • Air Purifier And Heater Fan With Remote, Hot And Cold Fan Air Purifier, Bladeless Fan Factory
  • Air Purifier And Heater Fan With Remote, Hot And Cold Fan Air Purifier, Bladeless Fan Factory
  • Air Purifier And Heater Fan With Remote, Hot And Cold Fan Air Purifier, Bladeless Fan Factory
  • Air Purifier And Heater Fan With Remote, Hot And Cold Fan Air Purifier, Bladeless Fan Factory
  • Air Purifier And Heater Fan With Remote, Hot And Cold Fan Air Purifier, Bladeless Fan Factory

Nyucikeun Udara Sareng Kipas Pemanas Kalayan Jauh, Panas sareng Tiis Penyuci Udara, Pabrik Kipas Bladeless

Kipas panas sareng tiis kalayan fungsi nyucikeun hawa, 3 dina 1 kipas tanpa blade, pamanas sareng pembersih hawa.Kipas kipas tanpa kipas khusus ieu ngandung saringan HEPA sareng tiasa disaluyukeun ku pabrik kipas bladeless kami.

 

  • Kipas tanpa kipas khusus tiasa nerapkeun sterilisasi UVC sareng fungsi kontrol Wifi
  • Kipas hawa panas sareng saringan HEPA tiasa ngabersihan hawa kamar
  • kipas panas tiis kalawan kontrol touch-sénsitip sarta fungsi tampilan digital
  • Kipas cooling kalayan kontrol touch-sensitip sareng tampilan digital
  • outlet hawa aluminium

 

MOQ:520 lembar

 

Rincian produk

Tag produk

25
Ngaran modél: SKJ-CR026H Bahan: Palastik - ABS
Pamakéan: Kamar tidur, ruang tamu sareng sajabana, teu kalebet kamar mandi Logo: logo brand Anjeun
Warna: Hideung&bodas;ngaropéa Panjang kabel: 1,8m / 1,9m
tegangan dipeunteun: 220-240V / 110-120V Gelar osilasi: 80±5°
NW/GW: 2,84 / 4,4 kg Laju motor: 3300-7300rpm
Daya kaluaran: 2000W(H)/30W(C)  Laju hawa:

 

4,5m/s

 

Frékuénsi dipeunteun: 50Hz/60Hz Ukuran produk: 250 * 250 * 750mm
Ukuran kotak kado: 770 * 315 * 303 mm Ngamuat qty: 20GP:520/40GP:1140/40HQ:1340

Nyucikeun hawa pangsaéna sareng kipas manaskeun kalayan kadali jauh, kipas hawa panas kalayan saringan HEPA, supplier kipas pembersih hawa

Panas sareng tiis kipas / manaskeun kipas bladeless kalayan fungsi nyucikeun hawa, pabrik kipas pembersih hawa

Rincian produk:

Tempat Asal Cina

Ngaran pabrik HK AIHOME

Sertifikasi CCC, PSE, GS, CB, CE

Pamayaran & Pengiriman barang

Kuantitas Pesen Minimum: 520

Rincian bungkusan: bungkusan ékspor normal

Kamampuhan suplai: 2000pcs / poean

Pangiriman Port: Ningbo / Shanghai

rinci gancang:

Ukuran produk: 250 * 250 * 750mm

Tipe: Nangtung Bladeless Fan

Warna: Hideung & bodas / ngaropéa

Gelar osilasi: 80°

tegangan dipeunteun: 220-240V / 110-120V

Bahan: ABS

Kaluaran kakuatan: 2000W(H)/30W(C)

Floor Standing Fan
Stand Fan With Remote

Katerangan

Panyucikeun hawa manaskeun kipas bladeless, 3 dina 1

Kipas saringan HEPA tiasa niup hawa tiis sareng panas

Portable Cooling Fan
Best Tower Fan 2022
Quiet Tower Fan

  • saméméhna:
  • Teras: