• Air Purifier And Bladeless Fan 2 In 1 With Remote Control, Support Wifi And App Control, Air Purifier Fan Supplier
  • Air Purifier And Bladeless Fan 2 In 1 With Remote Control, Support Wifi And App Control, Air Purifier Fan Supplier
  • Air Purifier And Bladeless Fan 2 In 1 With Remote Control, Support Wifi And App Control, Air Purifier Fan Supplier
  • Air Purifier And Bladeless Fan 2 In 1 With Remote Control, Support Wifi And App Control, Air Purifier Fan Supplier
  • Air Purifier And Bladeless Fan 2 In 1 With Remote Control, Support Wifi And App Control, Air Purifier Fan Supplier
  • Air Purifier And Bladeless Fan 2 In 1 With Remote Control, Support Wifi And App Control, Air Purifier Fan Supplier
  • Air Purifier And Bladeless Fan 2 In 1 With Remote Control, Support Wifi And App Control, Air Purifier Fan Supplier

Nyucikeun Udara Sareng Kipas Tanpa Blade 2 In 1 Kalayan Kadali Jauh, Ngadukung Wifi Sareng Kontrol Aplikasi, Penyalur Kipas Pembersih Udara

Kipas pendingin sareng saringan HEPA disegel 360 ° disayogikeun ku pabrik kipas pembersih hawa kami.Kipas ieu sareng saringan fir tiasa ngabersihan hawa kamar anjeun dina pemurnian efisiensi tinggi.Kipas sareng saringan hawa ieu tiasa dianggo dina sagala rupa kaayaan teu kalebet kamar mandi, salian ti éta, saringan HEPA aya dina tingkat H13.

 

  • kipas filter HEPA tina sistem purifikasi disegel
  • Sterilisasi UVC sareng fungsi kontrol wifi tiasa diterapkeun
  • Pembersih hawa kipas kalayan kontrol sénsitip touch sareng tampilan digital
  • kipas cooling pangalusna pikeun kamar
  • Tingkat noise low 55db, pamakéan kakuatan kirang ti fans lianna

 

MOQ:520 lembar

 

Rincian produk

Tag produk

25
Ngaran modél: SKJ-CR021 Bahan: Palastik - ABS
Pamakéan: Kamar tidur, ruang tamu sareng sajabana, teu kalebet kamar mandi Logo: logo brand Anjeun
Warna: Hideung&bodas;ngaropéa Panjang kabel: 1,5m / 1,8m
tegangan dipeunteun: DC 24V Gelar osilasi: 80±5°
Laju hawa: 4,0m/s Laju motor: 2600-7300rpm
Daya kaluaran: 35W Ukuran produk: 235 * 230 * 592mm
Ukuran kotak kado: 665 * 288 * 260 mm Ngamuat qty: 20GP:520/40GP:1140/40HQ:1340

Penyuci hawa kipas kalayan saringan HEPA, kipas pendingin pikeun kamar, panyalur kipas sabeulah

Kipas pendingin / kipas saringan HEPA / kipas saringan hawa kalayan 85°osilasi, tanpa pabrik kipas sabeulah

Fan With No Blades

rinci gancang:

Ukuran produk: 235 * 230 * 592mm

Tipe: Tower Bladeless Fan

Warna: Hideung & bodas / ngaropéa

tegangan dipeunteun: DC 24V

Bahan: ABS

Kaluaran kakuatan: 35W

Laju hawa: 4.0m/s

Katerangan

Kipas tanpa daun kalayan angin alami mawa lingkungan anu nyaman

Pembersih hawa kipas bladeless kalawan sudut lega oyag sirah ngamungkinkeun aliran hawa nyertakeun kamar

Rincian produk:

Tempat Asal Cina

Ngaran pabrik HK AIHOME

Sertifikasi CCC, CETL, CE, PSE, ROHS, CARB, WEEE

Pamayaran & Pengiriman barang

Kuantitas Pesen Minimum: 520

Rincian bungkusan: bungkusan ékspor normal

Kamampuhan suplai: 2000pcs / poean

Pangiriman Port: Ningbo / Shanghai

no leaf fan price
Air Cooler Tower Fan
Fan No Blades
Quiet Floor Fan

  • saméméhna:
  • Teras: