• Air Metal Housing Greenhouse Commercial Industrial Dehumidifier For Water Damage Restoration
  • Air Metal Housing Greenhouse Commercial Industrial Dehumidifier For Water Damage Restoration
  • Air Metal Housing Greenhouse Commercial Industrial Dehumidifier For Water Damage Restoration

Hawa Metal Perumahan Tangkuban Parahu komérsial Dehumidifier Industrial Pikeun Karuksakan Cai Restorasi

Pengering Udara Movable;

1. 24 jam timer, janjian gawe waktu;

2. Toel switch, 40-90% kontrol kalembaban;

3. Cocog jeung imah & tempat komérsial;

4. Énergi hemat & perlindungan lingkungan;

5. Otomatis switch nurutkeun set asor;

6. GMCC compressor, merek kawentar Dunya, kontrol kalembaban tepat;

Sistim kontrol 7.electric, panyalindungan otomatis nalika kakuatan pareum

Rincian produk

Tag produk

 

Modél No.
Dehumidifier Industri OL30-303E OL35-303E OL50-503E OL90-903E OL-1383E OL-1503E
Sasayogian tanaga AC220-240V / 50Hz
Konsumsi Daya (30 ℃ RH80%) 570W 710W 1250W 1790W 1970W
Dipeunteun Ayeuna (30 ℃ RH80%) 2.8A 3.2A 5.8A 8.3A 9.4A
Kamampuh Dehumidify (30 ℃ RH80%) 30L / Dinten 35L/Dinten 50L/Dinten 90L / Dinten 138L/Poé 150L / Dinten
Geuning ≤60dB(A) ≤68dB(A)
Sirkulasi hawa 450m3 / jam 850m3 / jam 1000m3 / jam
Refrigerant / muatan R410A / 300g R410A / 370g R410A / 780g R410A / 800g R410A / 1050g
Kapasitas Tangki Cai 5,5L N/A
Nyarankeun Ukuran Kamar (jangkungna = 2.6m) 30~40m² 40~50m² 70~100m² 120~150m² 150~180m²
Pompa Cai Bisa dipilih
Tipe Kontrol Éléktronik
Otomatis Defrost Sumuhun
Beurat bersih 33 kg 36 kg 53 kg 68 kg 70 kg
Industrial Dehumidifier

Bahan:Kotak karton kalayan busa di jero.Atawa Kotak Kai.
Ukuran Paket (mm):505*565*730
Beurat kotor:39 kg
Ngamuat Kuantitas (20'/40'/40HQ):132/276/368

Tempat Asal Cina

Ngaran pabrik HK AIHOME

Sertifikasi CCC, CETL, PSE, KC, CE sareng seueur deui

主图-03
Greenhouse Dehumidifier
详情-02
详情-01

NAHA MILIH KAMI

1.Sertifikat

CE / CB / KC / CTEL / GS / CCC / BSCI / ROHS Certified ku organisasi-CA otoritatif, MOQ nyaeta 20GP.

2. Diversity Produk jeung Kualitas

Bisa ngahontal penampilan béda, kapasitas dehumidification, purifikasi hawa tambahan function.Automatic ibun handap suhu setting, diwangun-di cecekelan ku roda universal pindah di handap.

3. Urang Sunda

Panaliti sareng pamekaran mandiri, desain unik, teu aya résiko ngalanggar!!!

4. Produksi Cekap otomatis

Pabrik urang diadegkeun dina 2004, urang nangkeup automation sarta investasi pisan, Kami dina posisi alus pikeun nanganan proyék anjeun dina waktu anu singget tur nyadiakeun Anjeun sareng produk kualitas luhur.

5. OEM & ODM

Unggal taun kami nyiptakeun kreatif anyar pikeun nyumponan kabutuhan palanggan.Upami peryogi, kami bakal ngadaptarkeun NDA sareng anjeun pikeun ngajaga rusiah desain anjeun.

jasa ngaropéa

插头合图
遥控器合图

 

11111

  • saméméhna:
  • Teras: