• Air Conditioner Portable Rechargeable Air Conditioner Portable Fan Air Conditioner Household Office
  • Air Conditioner Portable Rechargeable Air Conditioner Portable Fan Air Conditioner Household Office
  • Air Conditioner Portable Rechargeable Air Conditioner Portable Fan Air Conditioner Household Office
  • Air Conditioner Portable Rechargeable Air Conditioner Portable Fan Air Conditioner Household Office
  • Air Conditioner Portable Rechargeable Air Conditioner Portable Fan Air Conditioner Household Office

Air Conditioner Portable Rechargeable Air Conditioner Portable Fan Air Conditioner Kantor Rumah Tangga

HKAIHOME nyarankeun AC mobile bumi ieu pikeun anjeun, anu tiasa dianggo pikeun pemanasan sareng penyejukan, sareng nyegerkeun dina sadaya musim;desain humanized, nyaho angin jeung nyaho anjeun hadé;jaringan calakan, jarak jauh muka momen refreshing.Kipas AC anu cocog pikeun sadaya musim ngan ukur pikeun ngagampangkeun kahirupan bumi anjeun.

Ringkesan

1. Sababaraha gaya sadia: kapasitas cooling ngawengku 5000BTU, 7000BTU na 9000BTU pikeun minuhan kabutuhan béda;

2. Integral hawa tiis tur haneut, kalawan panel luhur condong, teu kudu ngabengkokkeun leuwih.The outlet hawa shuts handap tur otomatis nutup, nu sehat sarta debu-bukti;

3. kontrol calakan: conditioner hawa portabel Ieu ngarojong WIFI jeung kontrol touch, layar toél LCD luhur, operasi merenah

4. Desain pikiran-gratis: ngarojong 15 jam timing, disumputkeun roda universal, geulis tur geulis.

Rincian produk

Tag produk

Desain tiis sareng panas terpadu, haneut dina usum tiris sareng tiis dina usum panas, sayogi dina opat musim.refrigeration nyaeta sakumaha low sakumaha 16 ℃, sarta pemanasan saluhur 32 ℃.Éta langkung merenah, aman sareng dipercaya dianggo di bumi.

camping air conditioner
quiet portable air conditioner

Operasi noise low dina modeu sare, noise sahandapeun 54 desibel.Rojongan fungsi timing 24-jam, panginget calakan lamun tank cai pinuh.Éta ngadukung WIFI sareng kontrol APP mobile, kalayan touchpad di luhur, anu ngajantenkeun kadali langkung gampang.


  • saméméhna:
  • Teras: