• Air Conditioner Fan Cooling Equipment Mobile Mini Air Conditioner Portable Air Conditioner For Household
  • Air Conditioner Fan Cooling Equipment Mobile Mini Air Conditioner Portable Air Conditioner For Household
  • Air Conditioner Fan Cooling Equipment Mobile Mini Air Conditioner Portable Air Conditioner For Household
  • Air Conditioner Fan Cooling Equipment Mobile Mini Air Conditioner Portable Air Conditioner For Household
  • Air Conditioner Fan Cooling Equipment Mobile Mini Air Conditioner Portable Air Conditioner For Household

Air Conditioner Fan Cooling Equipment Mobile Mini Air Conditioner Portabel Air Conditioner Pikeun Rumah Tangga

HKAIHOME parantos ngabdikeun diri pikeun ngawangun AC portabel pikeun rumah tangga salami 20 taun, ngudag produk anu saé sareng jasa kualitas.AC kamar mobile ieu gaduh kinerja anu kuat sareng tiasa gancang niiskeun pikeun panggunaan lokal;euweuh mesin éksternal, teu perlu punch, pamutahiran hirup teu pajeujeut, tapi basajan.

Ringkesan

1. Sababaraha gaya sadia: kapasitas cooling of conditioners hawa portabel leutik kaasup 5000BTU, 7000BTU na 9000BTU pikeun minuhan kabutuhan béda.

kakuatan 2.Strong, laju angin bisa disaluyukeun dina 2 gears, sarta noise salila operasi nyaeta sakumaha low sakumaha 54dB, sepi tur aman

3. kontrol calakan: rojongan WIFI jeung APP kontrol, luhur layar toél LCD, operasi merenah

4. Desain Mindful: ngarojong timing 24-jam, panginget calakan lamun cai pinuh.AC portabel bumi ngagaduhan desain portabel, aman sareng gampang dibersihkeun.

Rincian produk

Tag produk

5000-9000BTU;Cooling Ngan, Sistim timer menguap

EER: Kelas A

Noise: 54dB

Angin anu kuat sareng 2 kecepatan kipas

timer 24-jam;Indikator pinuh cai

kuantitas Loading High nepi ka 592pcs / 40'HQ

High Intelligerant WIFI Control APP Pilihan

Panel Kontrol Lemes-Toél Badag sareng Tampilan PCB DELUXE

air conditioner

Ngaran Produk

Air Conditioner portabel A010G

Bahan:

Plastik ABS

Warna

Disaluyukeun

Kamampuh cooling

5000-9000BTU

Fungsi

Niiskeun

Kontrol

WIFI & Aplikasi

Tegangan dipeunteun

AC220V-240V / 50HZ

Thermostat Range (℃)

16-32

Refrigerant

R410A R290

Sirkulasi hawa

290m³ / h

NWGW

18,5 / 22,5 kg

Logo:

adat

 

kinerja dehumidification alus teuing, éféktif miceun jero rohangan lembab jeung hawa panas, sadia dina sagala musim;
Desain exquisite, gaya basajan, penampilan bodas leuwih dina garis kalawan estetika modern;
Aya loba gaya produk milih ti, noise low salila operasi, sepi tur aman;

ac cooling

NAHA MILIH KAMI

1.Sertifikat

CE / CB / KC / CTEL / GS / CCC / BSCI / ROHS Certified ku organisasi-CA otoritatif, MOQ nyaeta 20GP.

2. Diversity Produk jeung Kualitas

Bisa ngahontal purifikasi hawa, sterilization UV, pemanasan, humidification jeung fungsi séjén.

Bantalan Jepang diimpor, umur panjang, ABS sareng bahan tahan seuneu, kalayan suhu tahan seuneu 260 °

3. Urang Sunda

Panaliti sareng pamekaran mandiri, desain unik, teu aya résiko ngalanggar!!!

4. Produksi Cekap otomatis

Pabrik urang diadegkeun dina 2004, urang nangkeup automation sarta investasi pisan, Kami dina posisi alus pikeun nanganan proyék anjeun dina waktu anu singget tur nyadiakeun Anjeun sareng produk kualitas luhur.

5. OEM & ODM

Unggal taun kami nyiptakeun kreatif anyar pikeun nyumponan kabutuhan palanggan.Upami peryogi, kami bakal ngadaptarkeun NDA sareng anjeun pikeun ngajaga rusiah desain anjeun.

jasa ngaropéa

lQDPDhrbonkyaa3MyM0CALCRkyfP2qYnrwGVF5osQGoA_512_200
desk fan

 

fan

  • saméméhna:
  • Teras: