• Air Cleaner with HEPA Filter, Best Home Air Purifier for Room, UV Air Purifier, Home Appliance Supplier, OEM
  • Air Cleaner with HEPA Filter, Best Home Air Purifier for Room, UV Air Purifier, Home Appliance Supplier, OEM
  • Air Cleaner with HEPA Filter, Best Home Air Purifier for Room, UV Air Purifier, Home Appliance Supplier, OEM
  • Air Cleaner with HEPA Filter, Best Home Air Purifier for Room, UV Air Purifier, Home Appliance Supplier, OEM
  • Air Cleaner with HEPA Filter, Best Home Air Purifier for Room, UV Air Purifier, Home Appliance Supplier, OEM
  • Air Cleaner with HEPA Filter, Best Home Air Purifier for Room, UV Air Purifier, Home Appliance Supplier, OEM
  • Air Cleaner with HEPA Filter, Best Home Air Purifier for Room, UV Air Purifier, Home Appliance Supplier, OEM

Pembersih Udara sareng Filter HEPA, Penyuci Udara Imah Pangsaéna pikeun Kamar, Penyuci Udara UV, Panyadia Perkakas Bumi, OEM

H13 HEPA filter nyucikeun hawa pikeun alergi jeung pets friendly, nu ogé bisa nyaring haseup, lebu jeung kapang.Nyucikeun hawa bumi anu sampurna pikeun ngabersihkeun hawa sadayana ruangan, ogé, panyaring hawa khusus ieu ngandung sistem filtrasi hawa kalebet pre-filter sareng saringan karbon sareng saringan HEPA.

 

Katerangan pondok:

●Sistem filtrasi multi-lapisan (saringan pre-filter anu tiasa diumbah + saringan HEPA + saringan karbon diaktipkeun + saringan HEPA H13)

● lampu engapan kalayan desain elegan

● Éféktif nyaring PM2.5

●4-speed angin setélan

● Waktos 1/2/4/8 setelan

● Panginget robah filter
kakuatan: 21W

Rincian produk

Tag produk

空气净化器合图
Ngaran modél: EPI132 Tingkat bising: 55dB(A)
Pamakéan: Kamar tidur, ruang tamu sareng sajabana, teu kalebet kamar mandi Logo: logo brand Anjeun
tegangan dipeunteun: 220V / 50Hz kakuatan: 21W
Polutan padet CADR(m³/h): 120 Polutan padet CCM: P2
Bahan: BAGIAN Polutan gas CCM: F2
Wewengkon anu tiasa dianggo (㎡): 14 Ukuran produk (mm): 238*238*412

Pembersih hawa kamar kalayan sistem filtrasi hawa, hawa saringan karbon
Nyucikeun hawa bumi pikeun alergi ngandung saringan HEPA

Rincian produk:
Tempat Asal Cina
Ngaran pabrik HK AIHOME
Sertifikasi CCC, CETL, PSE, KC, CE sareng seueur deui

Pamayaran & Pengiriman barang
Kuantitas Pesen Minimum: 5000
Rincian bungkusan: bungkusan ékspor normal
Pangiriman Port: Ningbo / Shanghai

Katerangan:
Pembersih Udara Kamar, Pemurnian sadayana bumi
Nyucikeun hawa saringan HEPA tiasa dianggo dina sababaraha skénario
Mesin hawa bersih pikeun kapang, lebu, alergi

rinci gancang:
Ukuran produk: 238 * 238 * 412mm
Jenis: nyucikeun hawa
Warna: Hideung & bodas / ngaropéa
tegangan dipeunteun: 220V / 50Hz
Bahan: ABS
Kaluaran kakuatan: 21W

wholesale air purifierss (5)
wholesale air purifierss (4)
wholesale air purifierss (3)

  • saméméhna:
  • Teras: